Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

A munkában, a megélhetésben alakulhatnak olyan jól a dolgaid, hogy még barátból is ellenség válhat az irigykedés miatt. Ezért jobb lenne, ha senkit sem avatnál be abba, milyen jó eredményt értél el, milyen sikereknek vagy a birtokosa.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Ha jótett helyébe nem vársz jót, akkor a mai napod ragyogó lesz. Ne hozz ma fontos döntést, és ne kötelezd el magad sem írásban, sem szóban. A megérzéseid átlagon felül jól működnek, ezekre kellene hallgatnod, így kerülhetsz pompás helyzetbe.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Tartózkodj attól, hogy túlidealizáld vagy kritikátlanul elfogadj bármit vagy bárkit, beleértve a misztikus felismeréseket is. Erőfeszítéseket kellene tenned, hogy ne rugaszkodj el teljesen a valóság talajától. Így nem fogsz összezavarodni és eltévelyedni.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Igen elmélyült, komoly, hasznos és fajsúlyos eszmecserét kell folytatnod a mai nap során. Találkozhatsz valakivel, akinek a nézetei fontos befolyással bírhatnak majd a gondolkodásodra. Jó nap ez a mai feszült figyelmet követelő munkák elvégzésére.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Próbálj meg lefaragni abból a vágyadból, hogy másokra erőltesd a saját gondolkodásmódodat. Olyan témákról kezdeményezhetsz vitát, amelyek nem is annyira lényegesek. De az is lehet, hogy szembekerülsz azzal, akivel nem kellene.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Kiváló ez a nap arra, hogy a felszín alatt kutakodj. Ugyanis ennek hatására olyan felismerésekre tehetsz szert, amely hasznodra válik. Ma kedvező benyomást tehetsz másokra. Szinte vonzod magadhoz a hasznot hozó embereket, helyzeteket.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Tartsd nyitva a szemedet és füledet, mert egy pompás lehetőségre van kilátás. Barátkozó és gyengéd hangulatban lehetsz, amelyet a környezetedben élők is viszonozni fognak. Jó időszak ez a mostani társas összejövetelekre és a problémák rendezésére.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy egy új kapcsolat kezdődhet. Előfordulhat, hogy nem érzel semmiféle vonzalmat, ám ez nem marad így. Rövid időn belül rájöhetsz arra, hogy a gondolataid csak körülötte járnak. Baráti kapcsolatért most neked kell többet tenni.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Ma igazán jól kijössz mindenkivel, főleg azért, mert nem érezd úgy, hogy zavarnád mások nyugalmát, és te magad is toleránsabb vagy a többiekkel szemben. Ráadásul tényleg segíteni akarsz, ahol csak tudsz. Légy ma a szeretteiddel, akik között jól érezheted magad.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Ma tedd inkább félre kötelezettségeidet és lazíts a fegyelmen. Ez egy alkalmas nap lehet a befektetésekre, ha tudod, hogy hol a határ a költekezésben. A szerencse ma neked dolgozik. Ezért tegyél próbát a szerencsejátékokban is, mert nyerhetsz!

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Kedvez a mai nap a társasági élethez. Nagyon jól fogod érezni magad, de hajlamossá válhatsz több dolgot megengedni magadnak, ha nem figyelsz oda. Légy minél többet a barátaiddal, a szeretteiddel, akiknek a társaságában energiával töltekezhetsz.

Halak
II. 19. – III. 20.

Vidám hangulatban lehetsz, egyszerűen jól érezheted magad és másokat is fel akarsz vidítani. Élvezni fogod az emberek társaságát, és ők is a tiédet. Most nem érzed magad félénknek, mint általában és kedvező benyomást tehetsz másokra.