Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Egyenlő arányban adod és kapod a szeretetet. Felébredhet benned a szenvedély, és a párkapcsolatokban varázslatos pillanatokat élhettek át. Ha vásárolsz, mértékletesnek kellene maradnod, mert mindenféle vicik-vackot összevehetsz, amire nincs szükséged.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Az lenne a legjobb, ha ma nem mennél vásárolni, mert hajlamossá válhatsz olyan csecsebecsékre pazarolni a pénzt, amire nincs szükséged. Jól tudod képviselni a saját érdekeidet, ezért kellene ma sort keríteni olyan beszélgetésre, amely kényesnek is nevezhető.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Ma mindent könnyedén el tudsz intézni. A párkapcsolatokban azért érezheted jól magad, mert nem veszel a szívedre olyan dolgokat, amelyek miatt korábban kiborulhattál. Jól tennéd, ha kicsit többet mozognál, ami testileg és lelkileg is jót tesz.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Megfordulhat a fejecskédben, hogy talán változtatni kellene a meglévő viszonyodon. Itt a sors kínálta lehetőség. Nem kell mást tenned, mint akcióba lendülni, és könnyedén elérheted azt, amit szeretnél, amelyre már jó ideje talán vágyakozol is.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Anyagilag szerencsésnek mondható ez a mai nap, de a költekező hajlamod erősebbé válhat, így aztán megtörténhet, hogy eltékozlod mindazt, amit megkerestél, amit összegyűjtöttél. Ha szülő vagy, gyermekeddel könnyen boldogulhatsz, mert hallgat rád.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A mai napon képes vagy közvetlen módon viselkedni anélkül, hogy bántó lennél. A környezetedben ma többen vannak, akik értékelni fogják az őszinteségedet. Szexuális étvágyad fokozódhat, de nem feltétlenül agresszív módon. A most kezdődő viszonyok tartósak lesznek.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Még az is lehet, hogy a párkapcsolatod minősége kerül nagyító alá. Azok a kapcsolatok, amelyek eddig jók voltak, most különösen jók lesznek. Ha mostanában több problémátok volt, akkor minden esély meglesz arra, hogy a dolgok rosszabbra fordulhatnak.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Mindenféle kapcsolat szempontjából jónak mondható ez a nap. Felbukkanhat egy új barát, vagy a régivel lehettek teljesen azonos nevezőn. Olyan dolgokat beszélhettek meg, amelyek talán eddig tabunak számítottak. A most induló kapcsolatok fantasztikusak lesznek.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Élvezni fogod az emberek társaságát és ők is szívesen lesznek veled. Még az is lehet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, akinek a későbbiekben számíthatsz a segítségére. A munkában nagyobb lehetnek az elvárások, aminek nem lesz könnyű megfelelni.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Kedvesnek, vidámnak, barátkozónak mutatkozhatsz a mai napon, ezért az emberek jobban vonzódhatnak hozzád, mint korábban. A párkapcsolatokra is a kiegyensúlyozottság lehet a jellemző. Tanulással, külfölddel kapcsolatos ügyeken áldás van.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Furcsa lehet ez a mai nap, amikor egyfelől szólít a kötelességtudás, másfelől viszont szeretnél egy kicsit szórakozni is. Maradj a kötelességénél, mert ellenkező esetben nem éreznéd jól magad a bőrödben, ha csak úgy ellógnád az időt, a dolgokat.

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy fasírtba kerülsz a környezetedben élőkkel. De az is lehet, hogy olyan helyzet alakulhat ki, amely rákényszeríthet arra, hogy olyan oldalról ismerd meg magad, amit általában az emberek igyekeznek nem észrevenni. Ez okozhat némi fejfájást.