Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Talán a Hold állása is nagymértékben hozzájárulhat ahhoz, hogy a hangulatod ingadozóvá válhat. Megeshet, hogy délelőtt még feldobott állapotban lehetsz, azonban késő délután már kissé lehangoltabb lehetsz. Pénzügyeid jól alakulhatnak.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Még az is lehet, hogy olyan gondolatok foroghatnak a fejecskédben, amelyek a jövőddel kapcsolatosak. Jól tennéd, ha most nem merengenél a múlton, és nem aggodalmaskodnál a jövő miatt. Hanem élveznéd a jelent, ami tele van örömmel.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Még az is lehet, hogy olyan élmény érhet, amely miatt többet foglalkozhatsz a másik dimenzióval. Talán még jóst, vagy látót is képes lehetsz felkeresni. Pénzzel kapcsolatban olyan dolgok merülhetnek föl, ami miatt idegessé válhatsz.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társad úgy érezheti, hogy rá akarod kényszeríteni az akaratodat, és emiatt feszültté válhat. De az is megeshet, hogy felütheti a fejét a féltékenység zöld szemű szörnyetege. Vásárlást most bonyolíts.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Ha dolgoznod kell a mai napon, akkor kolléga viselkedése miatt feszültebbé válhatsz. De az is lehet, hogy nem esik nehezedre a munka, tevékeny lehetsz, és nagyon jó eredményt érhetsz el. Ha szülő vagy, figyelj a gyermekedre jobban.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Gyengédséget érezhetsz, meghatódhatsz és talán még könny is csilloghat a szemedben. De az is megeshet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, aki miatt más színben láthatod a világot és benne a saját helyedet.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Még az is megeshet, hogy legszívesebben se rokona, se ismerőse nem lennél senkinek. Ám nincs ilyen szerencséd. A békesség kedvéért próbálj meg alkalmazkodni, így elkerülheted az energiát rabló szituáció létrejöttét.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Rengeteg energiával rendelkezel, de kevés lesz az önfegyelmed. Még az is megeshet, hogy legszívesebben csak szórakoznál, lógatnád a lábadat. De ezt nem teheted, különösen akkor nem, ha van családod, akik számítanak rád.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Minden gondolatod a mai napon az anyagiak körül foroghat. Nagyon jól értesz a pénzcsináláshoz, ennek hatására olyan dologra is juthat, amely talán a luxus kategóriájába tartozik. Valakit meg kellene dicsérnéd, ami hatást gyakorol kettőtök kapcsolatára.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Még az is lehet, hogy lelkileg sokkal érzékenyebbé válhatsz a mai napon. De az is megeshet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, aki miatt örömödben talán fülig érhet a szád. Idősebb nővel szemben légy elnézőbb, segítsd őt.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Még az is lehet, hogy valaki olyan dolgot mondhat, amitől még a nem létező szőrszálaid is az égnek állhatnak. De az is megeshet, hogy olyan valakivel találkozol, akinek a mondandója előtt értetlenül állhatsz.

Halak
II. 19. – III. 20.

Megeshet, hogy a szerelem érzése lehet úrrá rajtad. Olyan változás történhet a magánéletedben, amely miatt örömödben a föld felett lebeghetsz néhány méterrel. Utazás során kisebb bosszúság érhet.