Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

A figyelmednek középpontjában a következő időszakban a munka és a megélhetés állhatnak. De az is megeshet, hogy a feletteseddel kellene egy olyan kommunikációt folytatnod, amely elsősorban a te számodra lényeges, fontos.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Még az is előfordulhat, hogy a mai napon olyan gondolatok foroghatnak a fejecskédben, amelyek a jövőddel vannak kapcsolatban. De az is megeshet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, aki önként tolhatja a szekeredet.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A következő időben sokkal jobban kellene vigyázni az egészségedre, mert minden esély meg lesz arra, hogy betegség átmenetileg ledöntsön a lábadról. Ha korábban beteg voltál, érdemes lenne a felülvizsgálatot ismét tervbe venni.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

A házasságokban, régi együttélésekben a dolgok úgy alakulhatnak, ahogyan azt te szeretnéd. Amennyiben a mai napon dolgoznod kell, akkor minden úgy mehet, mint a karikacsapás. Találkozhatsz valakivel, aki teljesen kiboríthat.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A környezetedben többen vannak olyanok, akiket akkor szeretnél látni, amikor a hátad közepét. De megeshet, hogy a te viselkedésed miatt valaki kiborulhat. Ha békét és nyugalmat szeretnél, akkor neked kellene másokhoz alkalmazkodni.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Ha még nem vagy szerelmes, akkor úgy érezheted, hogy valaki iránt gyengéden érezhetsz. Az lenne a legjobb, ha ezt az érzést egy darabig megpróbálnád titokban tartani. Ugyanis az illető még nem áll készen egy újabb kapcsolatra…

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A családod tagjai között vannak olyanok, akiknek a viselkedése miatt kinyílhat a kisbicska a zsebedben. De az is megeshet, hogy a famíliádnak tagjai között van olyan, akinek nagy szüksége van a segítségedre. Tegyél meg érte mindent.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Érdemes lenne olyan dologba kezdeni, amelyet talán már egy ideje fontolgatsz. Hiszen a régi elképzelések megvalósításának ideje jöhet most el. A falatozások és az italozások terén mindennél fontosabb, hogy megpróbálj mértékletes maradni.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Ingatlanügylet miatt nem kell idegeskedni, mert a dolgok olyan irányban fognak változni, amely miatt örömöt érezhetsz. Érdemes lenne egy szűrővizsgálaton átesni, mert így elejét veheted annak, hogy komolyabb betegség kialakuljon.

Bak
XII. 22. – I. 19.

A figyelem középpontjában állhatsz. Még az is lehet, hogy olyan valaki jelentkezhet, aki a következő időben fontosabb szerepet játszhat majd az életedben. A munkahelyeden is olyan dolog történhet, ami örömmel tölt el.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Még az is lehet, hogy valaki rád bízhatja a titkát, amelyet minden körülmények között meg kellene őrizned. Hiszen, ha továbbadod, akkor önmagadat hozhatod majd ezzel hátrányos helyzetbe. Ha szülő vagy, tölts több időt a gyermekeddel.

Halak
II. 19. – III. 20.

Érdemes lenne a mai napon kulturális eseményen részt venni, mert ez boldoggá tehet. Ha dolgoznod kell a mai napon, akkor szedd össze magad, és próbálj meg jó teljesítményt nyújtani. Ha otthon vagy, akkor kipróbálhatnál egy új receptet…