Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Korszakalkotóknak is bátran nevezhetők azok az ötletek, amelyek most pattanhatnak ki a fejecskédből. Ha ezeket meg tudod valósítani, akkor  számíthatsz arra, hogy a bankszámládon jelentős mértékben növekedhet az összeg.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Izgalmakban bővelkedhet ez a mai nap. Még az is megeshet, hogy a munkahelyeden olyan esemény történhet, amely miatt a vérnyomásod hirtelen az egekbe emelkedhet. De az is előfordulhat, hogy régi ismerőssel találkozhatsz.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A munkában, megélhetésben történhetnek olyan dolgok, amelyek miatt elégedettséget érezhetsz. De az is lehet, hogy váratlan meglepetés nagymértékben hozzájárulhat ahhoz, hogy fantasztikus formában legyél.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Még az is lehet, hogy olyan ajánlattal találhatnak meg, amely a visszautasíthatatlan kategóriába tartozik, és amely miatt akár más színben láthatod a világot. Felbukkanhat az ex-ed is, akivel tilos újrakezdeni!

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A megérzéseid talán eddig még sohasem voltak annyira jók, mint a mai napon. Ezért kellene az ösztöneidre hallgatni, mert ezek most nem csalnak meg. Ennek hatására akár elkerülhetsz egy rossz dolgot, vagy éppen előnyt élvezhetsz..

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Ha dolgozol, akkor minden tökéletesen működhet. Olyan esemény is történhet, amely miatt örömödben akár táncra is perdülhetnél. Ha pénzről van szó, akkor viszont sajnos nem állsz a helyzet magaslatán: kevesebb lesz, mint amennyi kellene.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Ha párkapcsolatban élsz, akkor úgy érezheted, mintha minden fenékig tejföl lenne. Mindennél fontosabb, hogy ne adj okot a féltékenységre, mert különben olyan dolgok hangozhatnak el, amely miatt érzékeny lelked sérülhet.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy annyira jól tudsz kommunikálni, hogy talán képes lennél homokot eladni a sivatagban. Így aztán meglepődve tapasztalhatod, még azokat a dolgoknak is pontot tehetsz a végére, amelyek már hosszú ideje foglalkoztatnak.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Még az is megeshet, hogy aki fontosabb szerepet játszott korábban az életedben, most már nem kíván szinte napi kapcsolatban lenni veled. Abban, hogy ez a helyzet létrejött, nem ő a hibás, hanem te. Tarts önvizsgálatot, és ha kell, kérj bocsánatot.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Olyan változások előtt állsz, amikor több dolog nem mehet a régi kerékvágásban. Bármennyire nem szereted a változásokat, most mégis ezzel kellene megbarátkoznod. Ha párkapcsolatról van szó, boldog és kiegyensúlyozott lehetsz.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ha vannak titkaid, és nem szeretnéd, hogy ezek kiderüljenek, akkor nagyon vigyázz rájuk. Minden külfölddel kapcsolatos dolgon most áldás van. Ha tanulmányokat folytatsz, nagyon jó formában lehetsz, sikeressé válhatsz.

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is megeshet, hogy olyan dolog történhet veled, amelyről úgy vélekedhetsz: túlságosan szép ahhoz, hogy igaz legyen. Pedig most valóban a legszebb álmok is valóra válhatnak. Munkahelyeden idegesítő helyzet jöhet létre.