Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Még az is lehet, hogy olyan esemény történhet veled, amely miatt örömödben talán a föld felett lebeghetsz néhány méterrel. De az is megeshet, hogy régi, szép dolgok juthatnak az eszedbe, és ez miatt örömkönnyek csilloghatnak a szemedben.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Kedvez ez a nap minden külfölddel kapcsolatos tevékenységnek. De az is lehet, hogy olyan dologgal kereshetnek meg, hogy hirtelen a csodálkozástól még az állad is leeshet. A pénzedre, értéktárgyaidra jobban ügyelj, mert kár érhet.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A megérzéseid a mai napon tökéletesen működhetnek, ezért jó lenne, ha az ösztöneidre hallgatnál, mert ezek most nem csapnak be. Ha szerelmes vagy, akkor a mai napon olyan boldognak érezheted magad, mint eddig talán sohasem.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Agytekervényeid az ötödik sebességbe kapcsolhatnak. Ha tanulmányokat folytatsz, csúcsformában lehetsz, az agyad úgy szívhatja magába az új tudást, mint szivacs a vizet. Valakinek, aki jót tett veled, mondj köszönetet.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Alapvetően jó hangulatban telhet a mai nap. Talán még a munkahelyeden történő események sem hozhatnak ki a sodrodból. De az is lehet, hogy olyan valakivel beszélgethetsz, aki számodra fontos dolgokról számolhat be neked.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Még az is lehet, hogy a sors olyan helyzetet teremthet, amely miatt a bankszámládon lévő pénz jelentősebb hízásnak indul. De az is megeshet, hogy olyan dologba vághatod a fejszédet, amely jó hatással lehet a biztonságérzetedre.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Megeshet, hogy úgy gondolod, a legjobb az lenne, ha békén hagynának, és egyedül tevékenykedhetnél. Ám a sors olyan helyzetet teremthet, amelyben hirtelen rájöhetsz, hogy a sikerhez milyen nagy szükséged van másokra.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A béke és a nyugalom megteremtése teljes mértékben rajtad múlik. Optimizmus lehet rád a jellemző, amely ragadós lehet: többen azért szeretnének a közvetlen környezetedben tartózkodni, mert úgy gondolják, ők is boldogok lehetnek.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Ha még nem vagy szerelmes, akkor megdöbbenve tapasztalhatod, hogy valaki iránt másként érzel, mint eddig. De az is lehet, hogy a munkában, megélhetésben történhetnek olyan dolgok, amelyek miatt jól érezheted magad a bőrödben.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Érdemes lenne ingatlannal kapcsolatos ügyet bonyolítani, különösen azért, mert a sors ritka jó lehetőséget sodorhat az utadba. Ha gyermek van a közeledben, akkor neki van elsősorban nagyobb szüksége a te törődésedre, figyelmedre.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Összességében kellemesen alakulhat a mai napod, amikor vannak a környezetedben olyanok, akik szívesen segítenek neked önként. De az is lehet, hogy egy új ismeretség miatt érezheted magad nagyon jól a bőrödben.

Halak
II. 19. – III. 20.

Olyan esemény történhet, amely miatt örömödben talán fülig érhet a szád. De az is megeshet, hogy olyan valaki járhat a kedvedben, akinek nagyon örülhetsz. Ha még nem vagy szerelmes, Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat…