Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Az lenne a legjobb, ha a mai napon csak lógatnád a lábad, és semmit sem csinálnál. Ha ez nem lehetséges, akkor a munkához úgy állj hozzá, hogy más is hozzáférjen. Tölts több időt a szabad levegőn, ami jót tesz még a hangulatodnak is.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Vannak a környezetedben olyanok, akik miatt az idegeid megfeszülhetnek. Próbáld megőrizni a hidegvéredet, és meglátod, hogy még a leglehetetlenebb helyzetet is képes vagy uralni. Falatozáskor, italozáskor légy mértékletes.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Ha párkapcsolatban élsz, akkor ne a jövővel foglalkozz, hanem éld meg teljes mértékben a jelent. Élvezd a helyzetet, légy boldog és elégedett. Előfordulhat, hogy megjelenik az exed, aki talán zavart akarna okozni a mostani viszonyodban.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Érdemes lenne vizes tevékenységet folytatni, mert ez tökéletesen ellazíthat. De éppen így a meditáció vagy a jóga is nagyon hatással lehet még a lelkiállapotodra is. Régen látott ismerős bukkanhat fel, aki miatt feldobottságot érezhetsz.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Érdemes lenne vizes tevékenységet folytatni, mert ez tökéletesen ellazíthat. De éppen így a meditáció vagy a jóga is nagyon hatással lehet még a lelkiállapotodra is. Régen látott ismerős bukkanhat fel, aki miatt feldobottságot érezhetsz.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Érdekes dolog történhet veled a mai napon, amely elgondolkodtathat. Még az is lehet, hogy számba veheted a múltat, mikor, mi, hogyan és miért történhetett. Le tudod vonni a következtetéseket, és a hibákat könnyeden ki tudod javítani.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A magánéletedben történő változások miatt a kedélyed ragyogónak mondható. Még az is lehet, hogy annyira egy hullámhosszon vagytok, hogy be tudjátok fejezni a másik mondatát. Van azonban valaki, aki szeretne ártani nektek…

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A tervek készítésének napja lehet ez a mai nap. Azonban arra nagyon kellene vigyáznod, hogy valóban csak addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér. Baráttal légy figyelmesebb, különösen azért, mert a jövőben nagy szükséged lehet rá.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Kellemesen alakulhat a mai napon. Élvezheted a feléd irányuló figyelmet és szeretetet. Ha van olyan rokonod, aki miatt az elmúlt időszakban nagyobb terhek nehezedtek a válladra, akkor vele most kellene megbeszélni mindazt, ami neked fontos.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Jó lenne ha a mai napon nagy részét azzal töltenéd, hogy rendbe hozod a közvetlen környezetedet. Az otthonod szépítésére, takarítására is kedvez a nap. És készülnél a holnapra, amikor minden a régi kerékvágásban folytatódhat.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ha a mai napon nem kell dolgoznod, akkor még használd ki az időt, és töltsd olyasmivel a napodat, ami tökéletesen kikapcsol. Érdemes lenne kulturális eseményen részt venni, mert ez jó hatással lehet rád. De a szabad levegő is jót tesz.

Halak
II. 19. – III. 20.

Az lenne a legjobb, ha a családod körében telne a mai nap. Olyan beszélgetést is folytathatsz, amely elsősorban számodra a fontosabb. Hajlamossá válhatsz a szorongásra, amelyet szintén kommunikációval oszlathatsz fel.