Horoszkóp 2018. december 31.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Összességében pompásan alakulhat a mai napod. De megeshet, hogy nem vágysz társaságra, és ennek ellenére élvezni fogod a helyzetet. Olyan gondolatok foroghatnak a kobakodban, amelyek között fantasztikus ötletek is vannak, ezeket le is kellene írnod.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Még az is lehet, hogy a mai napon számvetést készíthetsz. Sorra veszed mindazokat a dolgokat, amelyek veled estek meg. A tanulságokat is leszűrheted, és rájössz, hogy mit kell tenned a következő időben a siker, a jó eredmény érdekében.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Összességében jól alakulhat a mai napon. Különösen igaz ez, ha párkapcsolatban élsz, mert a társaddal annyira jól érezheted magad, mint talán eddig még sohasem. Ha szülő vagy, a csemetéddel sokkal türelmesebbnek kellene lenned.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Izgalmasan alakulhat a mai napod, amikor a környezetedben vannak olyanok, akik igyekeznek a kedvedben járni. Ha titkos szerelmi viszonyt folytatsz, akkor értékeld mindazt, amit a kedvesed érted tesz. Értéktárgyaidra jobban ügyelj!

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Minden esély meg lesz a mai napon arra, hogy olyan dolog történjen, amely hatással lehet a jövődre. De az is lehet, hogy olyasvalaki találhat meg, aki talán egész évben nem adott hírt magáról. És ennek a jelentkezésnek örülhetsz.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Ha vannak titkaid, akkor azokra nagyon ügyelj, mert ha kitudódik, abból hatalmas cirkusz lehet. A sors lehetőséget kínál egyéjszakás kalandra, amely miatt feldobottnak érezheted magad. A pénzedre jobban vigyázz, mert meglophatnak.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Amennyiben a mai napon társaságban töltöd az időd egy részét, akkor nagyon jól érezheted magad a bőrödben. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társad talán még a csillagokat is le tudná neked hozni az égről. Bírságveszélyes a nap!

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Ha a mai napon dolgoznod kell, akkor nem lesz okod panaszra, mert anyagilag nagyon jól járhatsz. Talán még olyan pénz is ütheti a markodat, amely az adóhivatal szeme előtt rejtve maradhat. Kollégával nagyon jól kijöhetsz.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Rendkívüli kreativitás lehet a mai napon rád jellemző, ezért az ötleteket, amelyek most pattanhatnak ki a fejecskédből, érdemes lenne leírni, mert később kínál a sors lehetőséget a megvalósításukra. Baráti társaságban jól érezheted magad.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Érdemes ingatlannal kapcsolatos dolgokat most megbeszélni. De az is lehet, hogy rokon miatt érezheted jól magad a bőrödben, aki több dolgot tehet a kedved szerint. Ha társaságban töltöd az időd nagy részét, légy kedves.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ne felejtsd el a mai napon felhívni azt a személyt, aki egész évben sokat tett azért, hogy te sikeres és elégedett legyél. Ha társaságban töltöd a napod egy részét, akkor élvezheted a helyzetet, hiszen te állhatsz a figyelem fókuszában.

Halak
II. 19. – III. 20.

Izgalmasan alakulhat a napod, különösen akkor, ha társaságban múlatod az időd egy részét. Mindenképpen küldj jókívánságokat egy olyan személynek, aki iránt mélyen érzel. Ha eredményt akarsz ez ügyben, akkor neked kell közeledni…