Horoszkóp 2018. december 30.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Összességében pompás napod lehet, amikor annyira boldoggá válhatsz, hogy képes lennél magadhoz ölelni szinte az egész világot. Ha ma vásárolsz, akkor meg kell acéloznod az idegeidet, mert olyan helyzet jöhet létre, ami kiboríthat.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Sok energiával rendelkezhetsz a mai napon, és ennek hatására képes lehetsz nagyon sok mindent megvalósítani. Különösen akkor, ha hagynak téged önállóan dolgozni. Az lenne a legjobb, ha több időt töltenél most egyedül.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Bár nem vagy harcias kedvedben, de annyira a magad feje után akarsz menni, hogy ezzel a környezetedben akár több személynél is kihúzhatod a gyufát. Próbálj meg alkalmazkodni, és meglátod, hogy mennyi mindent sikerül megvalósítani.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

A mai napon hajlamossá válhatsz meggondolatlanul szórni a pénzt. De az is lehet, hogy valakit az anyagi helyzete alapján ítélhetsz meg, és ez tévút. A megérzéseidre viszont hallgatnod kellene, mert ezek tökéletesen működhetnek.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Még az is lehet, hogy valaki nagyon igyekszik a kedvedben járni. De megeshet, hogy valakinek úgy kommunikálhat, hogy ettől neked kinyílhat a kisbicska a zsebedben. Megeshet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, aki boldoggá tehet.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Értékeid, hiedelmeid és vagyoni helyzeted kérdései foglalkoztathatnak. Illetve ha pénzről van szó, akkor a helyzet magaslatán állhatsz. Olyan döntést is hozhat, amely hosszabb távon gyakorolhat jó hatást az anyagi helyzetedre.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Ha képes vagy tartózkodni az okoskodó vagy túlzottan rámenős viselkedéstől, nem csak elérhetsz egy csomó mindent, hanem meg is győzhetsz másokat az elképzeléseidről, és önként tehetik azt, amit te szeretnél, amit te vettél tervbe.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A mai nap rendkívül termékeny lehetsz mindenféle szellemi és intellektuális feladat szempontjából. Szellemi és fizikai energiáid bőségesek, ez lehet a sikereidnek az alapja. Ha szülő vagy, akkor csemetéd miatt a büszkeség dagaszthatja a kebled.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Még az is lehet, hogy könnyen pörlekedő hangulatod támadhat és konfliktusba keveredhetsz. Ha képes vagy termőre fogni ezt az energiát és elkerülni a konfliktusokat, akkor sokra viheted akár egyedül, akár másokkal együttműködve.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Ha dugdosod a pénzedet, akkor fel kellene írnod, hogy hova teszed, mert nagy esély van arra, hogy ezt elfelejtsd, és később emiatt kétségbe ess. Ha valakit meg kellene győzni a saját igazadról, akkor itt a ragyogó alkalom erre!

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Vigyázz, nehogy megsérülj. Illetve az otthonodban próbálj meg rendet teremteni, vagy tartani. Így kerülheted el, hogy kár érjen. Rokonnak nagy szüksége lenne a támogatásodra. Légy vele türelmes, kedves és odaadó.

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy olyan helyzet alakulhat ki, amely felkavarhatja még a régi ellentéteket is. Ha valami elromlik az otthonodban, akkor alaposan meg kell válogatnod, hogy kivel hozatod rendben. Mert esély van egy mekkmesterre…