Horoszkóp 2018. december 29.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Rengeteg energiával rendelkezhetsz a mai napon, és ezt most nagyon hasznos lenne fizikai tevékenységre fordítani. Élvezni fogod a dolgot és képes lehetsz jól csinálni mindent. Érdemes lenne az életmódváltoztatás gondolatával foglalkozni…

Bika
IV. 20. – V. 20.

Amennyiben haragosnak érzed magad a mai napon, akkor ne tartsd magadban, különben könnyen mások fogják meginni ennek a levét. Olyanokat bánthatsz meg, akiket nagyon szeretsz, és akik ezt nem érdemlik meg. Pénzügyeid jól alakulhatnak.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Még az is lehet, hogy éppen a párkapcsolatod alakulása miatt érezheted úgy, hogy örömödben a föld felett lebeghetsz néhány méterrel. Ha a mai napon dolgoznod kell, akkor nem esik nehezedre, hiszen még a nehéz felfogásúakkal is jól ki tudsz jönni.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

A dolgok ma valószínűleg nem a kedved szerint alakulhatnak. Még az is lehet, hogy keményen dolgozol, de valahogy nem akar összeállni a kép. Ez azért lehet, mert energiádat sokkal inkább az otthoni ügyek kötik le, és nem a pénz megkeresése.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Még az is lehet, hogy veszekedések, feszültségek, konfliktusok törhetnek ma ki az otthonodban. Arra azonban ügyelj, hogy ne hánytorgasd fel a múltat, mert ebből semmi jó nem származhat. Vásárlás vagy áru visszavitelére kiváló ez a nap!

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A mai napon élvezheted a gondolat teremtő erejét. Ez azt jelenti, hogy amire sokat gondolsz, az megvalósul, bekövetkezik. Ez pedig hallatlanul boldoggá tehet, hiszen olyan dolog is valósággá válhat, amelyre már talán hosszabb ideje vágyakozol.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A mai nap alkalmas arra, hogy tiszta vizet önts a pohárba. Vagyis megbeszélj olyan problémát is, amely talán már hosszabb ideje foglalkoztat, és miatta negatív gondolatok foroghatnak a fejecskédben. Akivel összevesztél, azzal kibékülhesz.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Légy a mai napon különösen óvatos és nagyon vigyázz az egészségedre. Ha betegséggel kínlódsz, akkor a mai napot töltsd pihenéssel, gyógyulással, erő gyűjtésével. Régi téma kerülhet ismét terítékre, amelynek végére pontot tehetsz.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Sok energiával rendelkezhetsz a mai napon, és képes lehetsz rengeteg mindent megvalósítani. Különösen akkor, ha hagynak dolgozni, érvényesülni. Ha párkapcsolatban élsz, akkor kommunikációs problémák alakulhatnak ki.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Még az is lehet, hogy a mai napon többet igyekeznek a kedvedben járni. Ám valakinek a viselkedését nem tudod kezelni. Az is lehet, hogy olyan dologgal kerülhetsz szembe, amely bénítólag hat rád: hirtelen nem is tudod, hogy mit tegyél.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ha egészségi problémával küszködsz, akkor a mai napon a gyógyulás útjára léphetsz. Ha közlekedsz, akkor kisebb-nagyobb kellemetlenségekkel találhatod magad szemben. Figyelj a jelekre, mert a sors így üzenheted neked, felhívhatja a figyelmedet valamire.

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy a mai napon olyan esemény történhet, amely miatt örömödben talán táncra is perdülhetsz. De megeshet, hogy találkozol egy olyan személlyel, aki miatt a lelked csordultig lehet szeretettel és szerelemmel. Vásárlást most bonyolíts.