Horoszkóp 2018. december 28.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Ha pénzről van szó, akkor ezen a napon a helyzet magaslatán állhatsz. Ami azt jelenti, hogy nagyon jól értesz ahhoz, hogy a bevételeid nőjenek. De az is megeshet, hogy a pároddal kiegyensúlyozott lehet a kapcsolatod, ami boldoggá tehet.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Végre olyan események történhetnek, amelyek megnyugtathatnak. Ha eddig a kapcsolatod nem volt fenékig tejföl, akkor most örömmel veheted tudomásul, hogy a dolgok nagyon is a kedved szerint alakulhatnak. Pénzedre ügyelj!

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Izgalmasan alakulhat ez a mai nap, amikor olyan valaki adhat magáról hírt, aki egykoron nagyon közel állt hozzád. De az is lehet, hogy a meglévő kapcsolatokban alakulhatnak úgy a dolgok, hogy határtalanul boldog légy.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

A párkapcsolatokban alakulhatnak úgy a dolgok, hogy boldognak és kiegyensúlyozottnak érezhesd magad. De az is lehet, hogy a környezetedben van egy olyan személy, aki igyekszik nagyon is a kedvedben járni. Értékeld ezt.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Még az is lehet, hogy olyan elismerésben lesz részed, amely miatt úgy érezheted, mintha hájjal kenegetnének. Megeshet, hogy egy váratlan találkozás tehet boldoggá, és ha szülő vagy, csemetéd boldogságod forrása lehet.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A szerelem édes angyalkája a válladra telepedhet. Ha szülő vagy, akkor a gyermeked miatt érezhetsz elégedettséget. Anyagi ügyeid is kedvezően alakulhatnak, és ez nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy kiegyensúlyozott légy.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Még az is lehet, hogy olyan dolgok történhetnek a mai napon, hogy te csak kapkodhatod a fejedet, és egyik döbbentből a másikba eshetsz. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a mai napon neked kellene a társadhoz alkalmazkodni.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Olyan gondolatok cikázhatnak át a fejecskéden, amelyeket a későbbiekben meg tudsz valósítani, és ezek jó hatást gyakorolhatnak a megélhetésedre, a jövődre. A baráti kapcsolatokat neked kellene ápolni, mert a jövőben nagy szükséged lesz rájuk.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Ha párkapcsolatban élsz, a viszonyod akkor alakulhat jól, ha te teszel ezért most többet. Különösen akkor, ha a társadnak egészségi problémája van. Légy vele, és a környezetedben több emberrel türelmesebb. Így érheted a célodat is!

Bak
XII. 22. – I. 19.

Kiváló a mai nap a keményebb fizikai munkára, erőfeszítésre. Hiszen akár bele is zöldülnél, ha csak ücsörögnöd kellene, és lógatni a lábadat. Ha szülő vagy, akkor a mai napon csinálj közös programot a kedveseddel, jó hatást gyakorol ez mindkettőtökre.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Magabiztos, határozott és energikus lehetsz a mai napon. Jó alkalom kínálkozik arra is, hogy elsősorban a számodra fontos kommunikációra kerülhet sor. Ha párkapcsolatban élsz, akkor légy kedvesebb és figyelmesebb a társaddal.

Halak
II. 19. – III. 20.

Hallgass a belső parancsszóra és a végén még önmagadat is meglepheted, mi mindenre vagy képes. Ha olyan valaki iránt érzel rajongást, aki ezt eddig nem viszonozta, akkor se ess kétségbe. A türelmednek, kitartásodnak meg lesz az eredménye.