Horoszkóp 2018. december 27.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

A házasságokban, régi együttélésekben boldog és szeretettel teli pillanatok válthatják egymást. Akivel most hoz össze a sors, azzal úgy érezheted, hogy a karma láthatatlan szálai fűzhetnek benneteket össze. Régi szerető körül is foroghatnak a gondolataid…

Bika
IV. 20. – V. 20.

A házasságokban, régi párkapcsolatokban varázslatos pillanatokat élhettek át. Még az is lehet, hogy a szenvedély lángja magasra csap. De az is megeshet, hogy olyan valakivel kommunikálhatsz a mai napon, aki nagy hatást tehet rád és a társadra is.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Még az is lehet, hogy szexuális étvágyad erősebb lehet, mint korábban bármikor. De az is előfordulhat, hogy olyan partnered van, akit nagyon félthetsz. Talán észre sem veszed, hajlamossá válhatsz a féltékenységre, ami nem tesz jót semmilyen kapcsolatnak.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Az érzelmeid megerősödhetnek, elmélyülhetnek, felfokozódhatnak. A sors a segítségedre van, ezért bepillantást nyerhetsz fontosabb kapcsolataidba, miután a felszín alatt kutatod a lényegüket. Most nem elégszel meg a külszínnel.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Bármilyen ilyenkor kezdődő kapcsolatodra minden bizonnyal a felfokozott és heves érzelmek lehetnek a jellemzők. Megtörténhet, hogy a munkádban meg fog mutatkozni a belső felfokozottság, és olyan eredményt érhetsz el, ami boldoggá tehet.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Ha pénzről van szó, akkor a mai napon a helyzet magaslatán állhatsz: még az is lehet, hogy olyan összeg ütheti a markodat, amelyre nem számítottál, és ez kellemes meglepetéssel tölthet el. De az is megeshet, hogy egy találkozás örömmel tölt el.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Mindenféle kapcsolatod érzelmi hőfoka megnő ilyenkor, bár ez nem feltétlenül kellemetlen. Ne zárkózz el attól, hogy a dolgoknak a mélyére tekints, mert ezzel például rádöbbenhetsz, hogy a siker érdekében mit és hogyan is kellene tenned.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy a mai napon átveheted a kezdeményezést, vagy az irányítást. Most nincs olyan személy, aki ellenállna neked, ezért aztán roppant sikeres lehet ez a mai nap. De megeshet, hogy olyan valakivel kommunikálhatsz, aki fontos neked.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Az lenne a legjobb, ha a mai napon lógatnád a lábad. Ám ha dolgoznod kell, akkor sem érezheted rosszul magad a bőrödben. Még az is lehet, hogy éppen a munka során kerülhetsz olyan helyzetbe, amely remek hatást gyakorolhat még az anyagi helyzetedre is.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Izgalmasan alakulhat a mai napod, amikor olyasmit is tehetsz, amely jó hatást gyakorolhat a kedélyállapotodra. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társad talán még a csillagokat is le tudná hozni neked az égről. De az is megeshet, hogy találkozás villanyozhat fel.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Rokonnak a viselkedése előtt döbbenten állhatsz. De előfordulhat, hogy olyan gondolatok cikázhatnak a fejecskédben, amelyeket le kellene írni, mert könnyen el is felejtheted őket. Érdemes a mai napon vásárlást bonyolítani, mert nagyon jól járhatsz.

Halak
II. 19. – III. 20.

Nagyon fontosak lehetnek a mai napon a barátok. Különösen egy régi barát, akinek a segítségével könnyebben elérheted mindazt, amit szeretnél, amit tervbe vettél. De az is megeshet, hogy olyan valaki jelentkezhet, aki miatt határtalanul boldog lehetsz.