Horoszkóp 2018. december 26.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Teljesen mindegy, hogy a mai napon milyen idő van, töltsd az időd egy részét a szabad levegőn, mert erre van szükség ahhoz, hogy egészséges maradj, hogy jó formában légy. Kulturális élményben is részed lehet, ami feldobottá tehet.

Bika
IV. 20. – V. 20.

A mai napon sokat kommunikálhatsz, többnyire a te kezdeményezésedre. Úgy érezheted, muszáj valakivel megbeszélni a dolgokat és nagyon közlékeny lehetsz. Most kedvező benyomást tehetsz másokra, ha nem feledkezel meghallgatni őket.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Elméd éber és fáradhatatlan: világosan látod a céljaidat, szándékaidat. Megeshet, hogy a mai napon új élmények után áhítozol és igencsak mehetnéked lehet. Ha úton leszel, ha közlekedsz, akkor légy figyelmesebb, mert balesetveszélyes ez a nap.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Még az is lehet, hogy a mai napon nagyon be leszel táblázva. Termékeny lehet ez a nap, amikor több olyan dolgot is el tudsz végezni, amelyet már egy ideje tervbe vettél, de nem került rá sor. Fontos hír is eljuthat a fülecskédbe, ami boldoggá tehet.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A kíváncsiságod a mai napon nem ismer határokat. De az is lehet, hogy még a leghétköznapibb dolgokban is értelmet kereshetsz. Megeshet, hogy többet foroghatnak a gondolataid egy olyan személy körül, akit szerettél, és aki már nincs a közeledben.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Minden szellemi tevékenység, kommunikáció, szervező munka és megbeszélés szempontjából kiváló ez a nap. Még az is lehet, hogy olyan impulzusok érhetnek, amelynek hatására másként gondolkodhatsz, mint eddig. Egy meglepetés nagyon jól sikerülhet.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A szokásosnál többet kommunikálhatsz. Az a lényeg, hogy ne akard egoista módon megközelíteni a dolgokat. Próbáld meg visszafogni magadat, mert így elkerülgeted a hevesebb ellenállást. Ha friss kapcsolatban vagy, felvillanyozott, boldog lehetsz.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy a szerelmi álmok valóra válhatnak. De az is megeshet, hogy valakinek a rajongása elgondolkodtathat, és ennek hatására másként vélekedhetsz róla és talán saját magadról is. Ha közlekedsz, kisebb bosszúság érhet.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Összességében kellemesen alakulhat a mai napod, olyan gondolatok foroghatnak a kobakodban, amelyek a jövőddel kapcsolatosak. De az is előfordulhat, hogy olyan valaki bukkanhat fel az életedben, aki miatt más színben láthatod a jelent.

Bak
XII. 22. – I. 19.

A mai napon a figyelem középpontjába kerülhetsz, és élvezhetsz minden helyzetet. De az is lehet, hogy olyan valakivel találkozhatsz, aki jó hatást gyakorolhat a kedélyállapotodra. Ha dolgoznod kell, a munka most nem eshet nehezedre.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Próbálj meg a mai napon udvarias maradni, mert a mai napi viselkedésed nagyban befolyással lehet a jövődre. A nagy felismerés napja is lehet a mai, amikor hirtelen rájöhetsz arra, hogyan és mit kellene tenned a siker érdekében. Lépj hát!

Halak
II. 19. – III. 20.

Jó alkalom kínálkozik a mai napon arra, hogy megbeszéld a dolgokat azokkal, akikkel valamilyen formában “egy csónakban” evezel. A mai napon érdemes lenne az ösztöneidre is hallgatni, mert ezek most nem csalnak meg. Közlekedéskor légy óvatosabb.