Horoszkóp 2018. december 25.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

A mai napon jobban oda kellene figyelned, ha közlekedsz. Mert megeshet, hogy elbambulhatsz, és ezzel veszélyes helyzetbe hozhatod önmagadat. De az is előfordulhat, hogy azért gondolsz valakire nagyon sokat, mert ő is ezt teszi: rád gondol.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Még az is lehet, hogy olyan dolog körül foroghatnak a gondolataid, amelyek miatt másként láthatod a saját helyzetedet. De az is lehet, hogy valakinek olyan mondatok hagyhatják el az ajkát, amelyek miatt határtalanul boldognak érezheted magad.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Az lenne a legjobb, ha a mai napon búcsút intenél a munkának. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társad kissé úgy érezheti, hogy te megpróbálod rákényszeríteni az akaratodat. Ezért jó lenne, ha figyelembe vennéd, hogy ő mire vágyakozik, mit szeretne.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Ha a mai napon dolgoznod kell, akkor ez nem esik most nehezedre. Minden gyorsan és egyszerűen megy, éghet a kezed alatt a munka. Ha rokonokkal töltöd az időd nagy részét, akkor légy velük kedvesebb, figyelmesebb, mert ezt kaphatod vissza tőlük.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Varázslatos pillanatokat élhettek át. Különösen akkor, ha szülő vagy, illetve vannak kisebb gyermekek a családban. De az is lehet, hogy felkerekedsz, és meglátogatod a rokonaidat, akiknek már ezzel örömet szerezhetsz. Légy ma mértékletesebb.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A házasságokba, régi párkapcsolatokban akkor alakulhatnak a kedved szerint a dolgok, ha megpróbálsz a választottadnak a kedvében járni. De az is lehet, hogy kolléga adhat hírt magáról, és neked talán a sajnálattól össze is szorulhat a szíved.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Az is lehet, hogy kommunikációs zavarok léphetnek fel a mai napon. Ezért lényeges, hogy világos és egyértelműen fogalmazz. A megérzéseidre most ne hallgass, mert ezek tévútra vihetnek. Rokonokkal szemben próbálj meg türelmesebb lenni.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is megeshet, hogy egy betegség ledönthet a lábadról. Ezért jó lenne, ha vitaminokat szednél, és megpróbálnál ma mértékletes lenni, mert hajlamossá válhatsz túlzásba vinni az ivást és a falatozást. A közérzetedre az optimizmus lehet a jellemző.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Izgalmasan alakulhat a mai napod. Több dolog alakulhat a kedved szerint, különösen, ha a mai napon a rokonaid társaságában töltöd. De az is megeshet, hogy olyan valaki próbál meg távolságot tartani veled szemben, aki nagyon fontos neked. Közeledj felé te!

Bak
XII. 22. – I. 19.

Légy a mai napon kedvesebb azokkal, akikkel rokoni kapcsolatban vagy. Ne azt számold, hogy te mit kapsz, az a lényeges, hogy te mit adsz. Mivel a kapcsolatok nagy szerepet játszhatnak a következő időszakban, érdemes ezeket ápolni.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Még az is lehet, hogy a mai nap a nagy trakta jegyében zajlik majd. Megeshet, hogy a konyhában remekelhetsz, és bemutathatsz akár egy új kreációt. Ha vannak a közeledben gyermekek, az ő viselkedése miatt boldognak és elégedettnek érezheted magad.

Halak
II. 19. – III. 20.

Soha nem volt aktuálisabb a régi mondás, mint most: az embernek arra van ideje, amire szeretné, hogy legyen. Te is olyan dolgokkal foglalkozhatsz, amit nagyon szeretsz, és amely miatt örömödben talán a föld felett lebeghetsz néhány méterrel.