Horoszkóp 2018. december 24.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Még az is lehet, hogy a mai napon nem vagy valami ünnepi hangulatban. Ám aztán történik egy esemény, hírt hallasz valakiről, valamiről, és minden megváltozik. Hirtelen átvillan a lelkeden, milyen nagyon szerencsés vagy, hogy a dolgok nem veled estek meg.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Izgalmasan alakulhat a mai napod, amikor előfordulhat, hogy olyan valaki ad hírt magáról, akivel talán már egy ideje nem vagy semmilyen kapcsolatban. Legyen szó bármilyen munkáról, az most éghet a kezed alatt. Az ajándékozás is boldoggá tehet.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Még az is lehet, hogy a mai napon könnyebben meghatódsz, mint máskor. A friss, vagy viszonylag friss szerelmi kapcsolatokban varázslatos pillanatokat élhettek át. Megtörténhet, hogy felbukkanhat a régi kedvesed, aki miatt lelkifurdalást érezhetsz.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Vannak olyan emberek, akiket akkor szeretnél legszívesebben látni, amikor a hátad közepét. Aztán jelentkezik olyan valaki is, aki miatt örömkönnyek csilloghatnak a szemedben. De az is megeshet, hogy te jelentkezel valakinél, akit boldoggá tehetsz.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A mai napon rendkívül fontos, hogy világosan és egyértelműen fogalmazz, előfordulhat, hogy valakivel/valakikkel elbeszéltek egymás mellett, amely miatt konfliktus alakulhat ki. Ha szülő vagy, gyermeked miatt varázslatos pillanatokat élhetsz át.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A házasságokban, régi együttélésekben alakulhat ki félreérthető helyzet. Ezért lényeges, hogy mindent kimondj, amit kell, mert senki sem fogja kitalálni a gondolataidat, vagy befejezni a mondataidat. Akivel összevesztél, azzal köss békét.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Még az is lehet, hogy a mai napon dolgoznod kell. Vagy olyan elfoglaltságod lehet, amely miatt jobban meg kellene erőltetni magad. De ez most nem esik nehezedre. Nagyon vigyázz az értéktárgyaidra, mert meglophatnak. Meglepetés boldoggá tehet.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Izgalmasan alakulhat a mai napod. Megeshet, hogy kegyes hazugságra ragadtathatod magad, és ezzel boldoggá tehetsz valakit. A pénzedre, értéktárgyaidra jobban kellene ügyelned, mert kár érhet. Az ajándékozás nagyon jól sikerülhet, ez feldobottá tehet.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Sokkal figyelmesebbnek kellene lenned elsősorban a családtagokkal szemben. Megeshet, hogy többet adhatsz, mint amennyit visszakaphatsz. De az is lehet, hogy olyan dolog kerülhet elő, amelyről korábban úgy vélekedhettél, hogy elveszett. Talán le is mondtál róla.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Ha rokonokkal töltöd a napodnak a nagyobb részét, akkor nagyon jól érezheted magad. Annak ellenére is, ha vannak a famíliád tagjai között olyanok, akik nem éppen a jó szívükről ismertek. De az is lehet, hogy régi ismerős bukkan fel.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Nagyon fontos, hogy ne legyen központi témád a pénz, mert olyan helyzet jöhet létre ennek hatására, amit nagyon nem szeretnél. Előfordulhat, hogy kissé feledékeny lehetsz, és nem tudod, hogy bizonyos dolgokat hova dugtál. Rokon bosszanthat.

Halak
II. 19. – III. 20.

Az lenne a legjobb, ha a mai napon a lábadat lógatnál, és csak olyan dolgokat végeznél, amit szeretsz, amire vágysz. Ha dolgoznod kell, akkor szedd össze magad, és ne panaszkodj, ne siránkozz. Valakinek a kedvessége boldoggá tehet.