Horoszkóp 2018. december 23.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Vidám és barátkozó kedvedben lehetsz a mai napon. Élvezd hát az életet! Mondd el másoknak, hogy szereted őket és figyeld meg, ahogy felderül mindenkinek az arca ennek hallatán. Ha falatozásról van szó, légy mértékletes, mert elcsaphatod a hasad.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Érdemes lenne a kultúrával behatóbban foglalkozni, mert ezek az élmények nagyban hozzájárulhatnak ahhoz, hogy jól érezd magad a bőrödben. Olyan mondatok hangozhatnak el valaki ajkán, amelyek jó hatást gyakorolnak a kedélyállapotodra.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Még az is lehet, hogy gondtalan, vidám és barátkozó kedvedben leszel. Ehhez nagymértékben hozzájárulhat a párod, aki talán úgy szerethet téged, mint eddig talán még soha senki. Vagy csak nagyon régen élhettél ehhez hasonló élményt.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Elérkezik a pillanat, amikor megvitathatod a közted és mások között fennálló esetleges problémákat. Illetve nagyon fontos az első benyomás, ezért öltözködj választékosan, és ügyelj arra, hogy a külsőd ápolt legyen. Érdemes ma vásárolni.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Ez egy jó nap arra, hogy csak úgy – kikapcsolódásként – autókázz egyet, illetve elmenj valahová – csupán a mulatság kedvéért, főleg ha a kíváncsiságodat is izgatja valami. Ha szülő vagy, akkor a csemetéd olyan dolgot tehet, ami miatt büszke lehetsz.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A mai napon nem eshet nehezedre, hogy könnyed stílusban beszédbe elegyedj másokkal. Elmondhatod, miként érzel irántuk, és ha kell, elsimíthatod az esetleges nézeteltéréseket. Érdemes a szeretteiddel tölteni az idődnek a nagy részét is.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Beszélj a kedveseddel az iránta érzett szeretetedről. Ha párkapcsolati problémád van, akkor a mai napon a sors lehetőséget kínál ennek rendezésére. Érdemes lenne színházba, múzeumba, hangversenyre menni, mert pompásan érezheted ezeken magad.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A kapcsolataid ma barátiak és örömteliek lehetnek. Érdemes lenne a problémák megoldását későbbre halasztani, mert a környezetedben a többiek nem nyitottak most erre. Ha külföldre utazol, akkor pompásan érezheted magad, és anyagilag is jól járhatsz.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Mivel képes vagy bármely problémát nyíltan érzelmi kitörések nélkül megbeszélni, most megkísérelheted e nehézségek tárgyilagos, józan rendezését. Még az is lehet, hogy felbukkan az exed, aki miatt nagyobb terhek szakadhatnak a nyakadba.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Ha szükséged van mások segítségére, együttműködésére, akkor most szólj nekik. Ugyanis most még a csillagok is támogatnak abban, hogy ez ügyben sikert sikerre halmozz. Ha a rokonokkal töltöd majd az idődet, nagyon jól érezheted magad.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ha a mai napot inkább szórakozással, láblógatással töltenéd, és nem munkával, akkor kapcsolódj ki. Ha szülő vagy, akkor a gyermekeddel közös program feldobottá tehet. Ha mégis dolgoznod kell, akkor is jól érezheted magad a bőrödben, optimizmusod sugárzóvá tehet.

Halak
II. 19. – III. 20.

A mai napon minden simán mehet. Még az is lehet, hogy belebonyolódhatsz egy új románcba, és élvezheted a jelen helyzetet. Ha barátokkal töltöd a napod nagy részét, akkor is jól érezheted magad a bőrödben. Ha egészségi problémád van, kúráld magad.