Horoszkóp 2018. december 22.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Talán a Hold állása is hozzájárulhat ahhoz, hogy a mai napon feszültebb legyél az átlagosnál. Az lenne a legjobb, ha fizikai munkát végeznél, illetve többet mozognál. Ezzel nagymértékben levezethetnéd a feszültséget, így nem alakulna ki betegség sem.

Bika
IV. 20. – V. 20.

A mai napon nagyon kedves, gyengéd, romantikus, szentimentális hangulatban lehetsz. Közeli hozzátartozóid körében, meghitt környezetben kívánod talán tölteni az idődnek a nagy részét. Ami azért jó, mert talán még a régi ellentétek is feloldhatóvá válnak.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Fontosabbá válhat a mai napon számodra a családod, talán ezért akarsz velük lenni. Kiváló alkalom nyílik arra is, hogy készíts valamilyen ínyencséget, és gyertyafény mellett tölts majd egy békés, boldog estét. Otthonod díszítésére is kiváló a nap.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

A mai napon nem vagy valami szorgos kedvedben, de ha mégis muszáj valamilyen módon foglalkoznod az emberekkel, sikerre számíthatsz. Feltéve persze, ha őszinte leszel hozzájuk. Mindenkivel egy hullámhosszon lehetsz, ez is a jó hangulatod alapja.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Női rokonaiddal, barátaiddal, jó ismerőseiddel nagyon jó kapcsolatot ápolhatsz a mai napon. Ráadásul szerencse is érhet éppen ezeknek a személyeknek kapcsán, aminek hatására feldobottságot érezhetsz. Ha most vásárolsz, acélozd meg az idegeidet.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Igazán jó nap ez a mai arra, hogy kapcsolatokat ápolj, és újat építs. Talán összehoz a sors egy olyan személlyel, akivel a későbbiekben nagyon jó viszonyba kerülhetsz. Kiváló a nap arra, hogy az otthonodat, a környezetedet szépítgesd.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Szeretetteljes környezetre vágyhatsz és ennek érekében mindent meg is tehetsz. Szerelmi érzéseid felhevülhetnek, ezért érezheted magad elvarázsoltnak. Ha jogi problémád van, akkor ezeket a gondolatokat most száműzd. Ráérsz vele később is foglalkozni.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Őszinte és barátságos lehetsz ezen a mai napon, amelyet mindazok viszonozhatnak, akikkel kapcsolatba kerülsz. Ha szülő vagy, akkor járj a mai napon a csemetéd kedvébe, tedd azt, amire nagyon vágyik, és ezzel örömet szerezhetsz neki és magadnak is.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A mai napon erősen vágyhatsz a szeretetre, amelyet képes vagy adni is. Gyengéd, oltalmazó és odaadó érzéseket táplálhatsz mások iránt. Arra viszont nem alkalmas a nap, hogy vitát elsimíts, illetve a társkapcsolati nehézséget most oldd meg.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Alkalmas a nap kirándulásra, shoppingolásra, finom falatok és italok kóstolgatására. Ha rokonokkal töltöd a mai napod nagyobb részét, akkor jól fogod érezni magad. Olyan hír is eljuthat a fülecskédbe, amely előtt döbbenten állhatsz.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ha a szemérmes emberek táborába tartozol, akkor a mai napon minden nehézség nélkül ki tudod fejezni az érzelmeidet, vonzalmaidat szeretteid iránt. De az is megeshet, hogy a mai napon nagyon erős benyomást tehetsz valakire: elvarázsolhatod őt.

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy felkerül a szemedre a romantika rózsaszínű szemüvege. Megeshet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, aki miatt olyan dologra is igent mondanál, amelyet korábban elutasítottál. Vásárlást most bonyolíts, mert jól járhatsz.