Horoszkóp 2018. december 21.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Engedd el magad, és érezd jól magad. A mai napon könnyedén magadhoz vonzod az embereket. Hiszen az optimizmusod sugárzóvá tehet, és mások is szeretnék, hogy ez a fény rájuk is ragyogjon. Érdemes lenne új receptet kipróbálni, jeleskedhetsz a konyhában.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Ha kedvező benyomást szeretnél tenni másokra, akkor itt a ragyogó alkalom: a stílusoddal, a megjelenéseddel elvarázsolhatsz bárkit. De az is lehet, hogy olyan valaki találhat roppant szimpatikusnak, aki a későbbiekben fontos lehet neked.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A mai napon jobban vágysz társaságra, mint korábban bármikor. Ez lehet az oka annak, hogy élvezni fogod a barátokkal, jó ismerősökkel a mai napot. Nagyon örülhetsz annak, hogy velük lehetsz. Ha vásárolsz, légy résen, mert kár érhet.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

A mai napon könnyedén rá tudsz hangolódni másokra, és jó benyomást tehetsz bárkire. Kreativitásod ma valóban forrpontra juthat, ezért kellene előadnod mindazt, ami a fejecskédben most megfordul. Ha szülő vagy, gyermeked elvarázsolhat.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A mai napon a lelked csordultig lehet szeretettel, és teljes lehet körülötted a nyugalom. Ha önmagadat adod, te lehetsz a társaság lelke. És ez még a párkapcsolatra is vonatkozhat. Ha szülő vagy, csemetéd miatt boldog lehetsz.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Még az is lehet, hogy a családodnak tagjai körül foroghat a világ. Ugyan vannak barátaid, de most a famíliád felé fordulhatsz, és megtehetsz mindent azért, hogy ők jól érezzék magukat. Hiszen ez téged boldoggá tehet. Izgalmas találkozásban is részed lehet.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Nagyon fontos, hogy mielőtt megszólalsz, számolj el tízig, így kerülheted el, hogy olyasmit mondj, ami teljes mértékben felesleges. Hiszen csak vitát generálhat, amire most nincs szükség. Ha vásárolsz, akkor légy figyelmesebb, mert kár érhet.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Ha szülő vagy, akkor igen nehéz lesz megállni a mai napon, hogy ne kényeztesd el a csemetédet. De az is lehet, hogy olyan valakivel kommunikálhatsz, aki csupa olyan dolgot mondhat, amelyek remek hatást gyakorolhatnak a kedélyállapotodra.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Élvezd a pillanatot! Ez egy olyan nap lehet, amikor valaki igyekszik a kedvedben járni. De az is lehet, ha dolgoznod kell, hogy éghet a kezed alatt a munka, és nagyon jól kijöhetsz másokkal. A most kötött szerződések, megállapodások sikeresek lehetnek.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Rólad általánosságban elmondható, hogy nagyon jól érzed magad egyedül, képes vagy élvezni a saját társaságodat. Ám a mai napon szükségét érezheted annak, hogy valakivel megoszd a gondolataidat. Beszélj mindarról, ami foglalkoztat.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Megeshet, hogy a mai napon kevesebb kedvet érezhetsz a munkához. Kifejezetten lusta lehetsz, ezért jobb, ha csak olyasmivel foglalkozol, amit szeretsz és a munkához úgy állnál, hogy más is hozzáférjen. Kulturális élmény feldobottá tehet.

Halak
II. 19. – III. 20.

Az a lényeg, hogy ne vidd túlzásba az étel- és italfogyasztást. A kapcsolatban, amely a közelmúltban vagy most alakul fantasztikus pillanatokat élhettek át. Utazásra kiváló ez a nap, illetve az utolsó pillanatban történő vásárlásra is.