Horoszkóp 2018. december 20.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Még az is lehet, hogy olyan valakivel hozhat össze a sors, aki miatt szíved akár ki is ugrohat a helyéről. De az is megeshet, hogy régi szerető bukkan fel az életedben, akire talán nem vagy kíváncsi. De az is lehet, hogy a munkában alakulhatnak jól a dolgok.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Szinte csak a kisujjadat kell megmozdítanod, és a pénzt, valamint az értékes dolgokat vonzod magadhoz. Ha hitelre lenne szükséged, akkor most jó eséllyel, illetve jó feltételekkel fel is veheted. Egy váratlan találkozás felvillanyozhat, boldoggá tehet.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Még az is lehet, hogy a szexuális étvágyad felerősödhet. Ha szexmentes kapcsolatban élsz, akkor a társad meglepődhet a változás miatt, és amely miatt izgalmasnak találhatja újra a kettőtök kapcsolatát. Ha a viszonyod új, akkor tökéletes lehet a kapcsolatotok.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Még az is lehet, hogy olyan emberekhez vonzódhatsz, akik teljesen mások, mint akikkel általában tallkozni szoktál, és meglehet, hogy sokat is tanulhatsz majd tőlük. Keresheted az újdonságokat és tökéletesen tudod tolerálni a másságot is…

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Előfordulhat, hogy olyan beképzelt személlyel találkozhatsz, aki a saját köszönését sem fogadja. Az illető a viselkedésével nem felbosszant, inkább jót mulathatsz rajta. Ismét rájöhetsz arra, hogy Isten állatkertje milyen nagy…

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Kiderülhet, hogy a jegenyefák mégsem érnek az égig. Olyan esemény történhet, amely miatt elégedettséget érezhetsz, miszerint a bűnös megbűnhődhet. Ha utazol, akkor olyan helyzet jöhet létre, amely miatt az idegeid megfeszülhetnek. Maradj higgadt!

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Sok minden mehet gördülékenyen, főleg a pozitív kisugárzásodnak köszönhetően. Művészi élmények feltölthetik a szellemi és a lelki energiaraktáraidat. Megtapasztalhatod a gondolat teremtő erejét, mert amire gondolsz, az megvalósulhat.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Azon veheted észre magad, hogy romantikus érzelmeket táplálsz valaki iránt. De az is lehet, hogy őszinte beszélgetést kívánsz folytatni olyan valakivel, aki erre most nem nyitott. Próbálj mértékletes maradni, ne egyél, ne igyál össze-vissza.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A mai nap kiváló csapatmunkára, vagy olyan összejövetelre, amelyben nagyra értékelhetnek téged. Kiváló a mai nap a bulizásra, vagy a közös falatozásokra olyanokkal, akiket kedvelsz. Régi szerető is felbukkanhat a láthatáron, aki iránt talán nem érzel semmit.

Bak
XII. 22. – I. 19.

A hangulatod a mai napon hullámzóvá válhat. Különösen akkor, ha vásárolnod kell, mert olyan helyzet jöhet létre, amelytől legszívesebben a falra másznál. Valakinek köszönd meg mindazt, amit érted tett. Ha dolgozol, élvezheted a helyzetet.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Még az is lehet, hogy olyan ajándékot kapsz, amelyre nem számítottál, és amely kellemes meglepetésként érhet. Érdekes találkozásban is részed lehet, amely elgondolkodtathat a saját életedről és rájöhetsz, hogy milyen jó helyzetben vagy…

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy azért gondolsz sokat valakire, mert ő ugyanezt teheti veled: a gondolatai körülötted járhatnak. Ha a mai napon kell vásárolnod, akkor alécozd meg az idegeidet, mert egymást érhetik az elképesztőbbnél elképesztőbb helyzetek.