Horoszkóp 2018. december 19.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Remek alkalom kínálkozik arra, hogy felkerekedj és szórakozni menj a családtagokkal vagy a barátokkal, kollégákkal. Amúgy sincs ma olyan nagy kedved dolgozni. Ha szülő vagy, többet kellene foglalkoznod a csemetéddel.

Bika
IV. 20. – V. 20.

A mai nap nem a legmegfelelőbb időszak kötelezettségeidnek a teljesítésére. Ehhez most egyszerűen nincs kedved. Kapcsolódj hát ki akár családi vagy baráti körben. Érdemes lenne az ösztöneidre is hallgatni, amely most nem csal meg.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Még az is lehet, hogy olyan dolgokkal foglalkozhatsz, amelyekre korábban nem volt se időd, se kedved. Ha szülő vagy, akkor gyermekednek mindennél nagyobb szüksége lehet a figyelmedre, a tanácsodra, a szeretetedre, együttérzésedre.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Még az is lehet, hogy a gondolataid a mai napon a jövőd körül foroghatnak. Különösen akkor, ha új és talán nagyobb fába vághatod a fejszédet. De az is lehet, hogy a meglévő munka mellé plusz feladatot vállalhatsz, és jól bírod az iramot.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A mai napon sok minden gördülékenyen alakulhat, és valamilyen váratlan előnyhöz is juthatsz. A mai napon sokat tehetsz az egészséged megőrzéséért. Illetve ha egészségi problémád van, akkor nem kell izgulni, jó kezekben lehetsz.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A figyelmednek túlnyomó részét a mai napon a kapcsolataid köthetik le. Itt a ragyogó alkalom, hogy kibeszéld és elsimítsd a fennálló nézeteltéréseket. Megeshet, hogy valaki, aki korábban megbántott, most bocsánatot kérhet…

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A mai napon nagyjából minden simán megy, még akkor is, ha rendezned kell bizonyos nehézségeket. Különösen igaz ez a családod tagjaira, akik között vannak olyanok, akik nehezen tudják megbocsájtani egy korábbi tetted. Légy velük kedves.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Ha pénzről van szó, akkor a mai napon nem állsz a helyzet magaslatán. Ami azt jelenti, hogy többet költhetsz, mint amennyit megengedhetnél magadnak. De az is lehet, hogy olyan dologra adhatsz ki pénzt, ami nem éri meg az árát.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Rokon miatt nehéz helyzetbe kerülhetsz. De az is lehet, hogy hiába igyekszel pénzt keresni és erre a sors lehetőséget is ad, mégsem tudsz ötről a hatra jutni. Baráttal beszélj azokról a dolgokról, amelyek miatt nehéznek érezheted az életed.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Több dolog alakulhat úgy, hogy elégedettséget érezz. Megeshet, hogy olyan valakivel találkozhatsz, aki jó hatást gyakorolhat a kedélyállapotodra. Ne most kezdj el fogyókúrázni, mert semmi értelme: az ünnepek alatt sokat falatozhatsz.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Még akkor is jól mehetnek a dolgok, ha van nehezen orvosolható problémád. Megeshet, hogy beteg, idős, elesett személynek kell a segítségére lenned, ami most nem esik nehezedre. Pénzedre, értéktárgyaidra jobban ügyelj, mert kár érhet.

Halak
II. 19. – III. 20.

Több kapcsolatod most reményteljesnek mutatkozhat. Jó időszak ez a mostani arra is, hogy pontot tegyél vitáid végére, tisztázd az álláspontodat vagy egyszerűen csak kiállj a saját igazadért, önmagadért. Utazás jól sikerülhet.