Horoszkóp 2018. december 18.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Kiegyensúlyozottan alakulhat ez a mai napod, amikor több dolog alakulhat a kedved szerint. Amit most elhatározol, azt a későbbieken meg tudod valósítani, és olyan sikert érhetsz el benne, amely miatt a büszkeség szétvetheti a kebledet.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Kissé ingadozóvá válhat a mai napon a hangulatod, amelyre nincs logikus magyarázat. Talán csak a Hold állása van most nagyobb hatással rád, és ez lehet az oka annak, hogy az egyik pillanatban boldog vagy, a másikban szomorkás.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A mai napon szinte minden simábban fog menni, talán még akkor is, ha meg kell oldanod bizonyos nehézségeket. Különösen akkor lehet ez így, ha szakítottál a régi kedveseddel. Értékesebb dolgok vásárlására jó ez a nap.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Kellemes hangulatban lehetsz a mai napon, amikor hasznodra válhatna egy kis pihenés, szórakozás, játék. A munkában, megélhetésben olyan változásokra van kilátás, amely miatt másként láthatod a jövődet. A fontossági sorrend változhat.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Ha vigyázol arra, hogy ne ess túlzásokba, amit később megbánnál, akkor ez egy kiváló nap lehet arra, hogy olyan dologba fektesd a pénzedet, amely az idő múlásával növelheti az értékét. Több testmozgásra lenne szükség a jó közérzethez.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Itt az ideje, hogy hangot adj az érzéseidnek. A kedvesednek, vagy egy szeretett személynek mondd el, hogy mit érzel iránta, ez nagyon jó hatást gyakorolhat a kettőtök viszonyára. A mai napon hallgass a megérzéseidre, amelyek nem csalnak meg.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A mai napon eljöhet a pillanat, hogy észrevedd és értékeld mindazt a szeretetet és ragaszkodást, amely körülvesz. Ezt ne tartsd magadba, oszd meg másokkal. Főleg azokkal, akik nagyon közel állnak hozzád. Pénzügyeid pompásan alakulhatnak.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Próbálj meg ellenállni a kísértésnek, hogy evéssel, ivással kényeztesd magadat. Ez nem tenne jót az emésztésednek, se a testsúlyodnak, ráadásul később emiatt bűntudatod is támadhat miatta. Baráttal légy figyelmesebb, főleg, hogy később nagy szükséged lehet rá.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Még az is lehet, hogy nagyobb kedvet érezhetsz a mai napon az otthonod csinosítására. Illetve olyan dolgok vásárlását érdemes most bonyolítani, amivel ünnepi díszbe öltöztetheted a lakásodat.

Bak
XII. 22. – I. 19.

A mai napon harmonikusabbnak tűnhet a családtagjaidhoz és a szeretteidhez való viszonyod főleg azért, mert saját magaddal is jóban vagy. Ha most bonyolítasz nagyobb vásárlást, akkor anyagilag nagyon jól járhatsz.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Rendkívüli kreativitás lehet rád jellemző a mai napon, ezért olyan dolgok is az eszedbe juthatnak, amelyek miatt a környezted csak ámulhat és bámulhat. Egy szeretett személynek nehézségei adódhatnak, légy vele figyelmesebb, elnézőbb.

Halak
II. 19. – III. 20.

Szeretteiddel most jó viszonyban lehetsz. Remek alkalom, hogy olyan dologgal is foglalkozz, amellyel nem szeretsz. De most erőt tudsz venni magadon, ezért nincs előtted most lehetetlen. Ha szülő vagy, gyermekednek tanácsra lehet szüksége.