Horoszkóp 2018. december 17.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Kedvez az idő mindenfajta külfölddel kapcsolatos ügynek. Pompásan vásárolhatsz és nagyon jól érezheted magad akkor, ha nem dolgozol, hanem csak lógatod a lábadat. De az is lehet, hogy anyagilag az ügyeid jól alakulnak.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Roppant jó hangulatban lehetsz a mai napon, amikor több alakulhat a kedved szerint. Megeshet, hogy olyan találkozásban lehet részed, amely miatt örömkönnyek csilloghatnak a szemedben. Kolléga viszont az agyadra mehet.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Még az is lehet, hogy valakiről olyan dolgok juthatnak a tudomásodra, amely miatt talán még a szavad is elakadhat. Minden esély meg lehet arra is, hogy olyan személlyel hozzon össze a sors, aki segít abban, hogy tisztán láss…

Rák

VI. 22. – VII. 22.

A szerelem édes angyalkája telepedhet a válladra. Ezért, ha szingli vagy, és ezen szeretnél változtatni, akkor a gondviselés támogatását élvezheted. A munkában, megélhetésben történhetnek olyan átalakulások, amelyek miatt megváltozhat az életed.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Izgalmasan alakulhat a mai napod, talán még olyan változás is megtörténhet, amely miatt más színben láthatod a jövődet, és benne a saját helyedet. Kollégával, vagy a munka során megismert személlyel bátran tervezz közös programot.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Még az is lehet, hogy Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat. De az is megeshet, hogy még a szexmentes kapcsolatokban is olyan változás következhet be, amely miatt új színben láthatod kettőtök jövőjét.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A párkapcsolatok ege vakítóan kék lehet. Még az is lehet, hogy a szenvedély lángja magasra csaphat. Talán soha nem tapasztalt érzések keríthetnek hatalmukba, amelyek miatt elvarázsoltnak érezheted magad. Pénzedre jobban ügyelj.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Izgalmasan alakulhat ez a heted. Különösen akkor, ha dolgoznod kell. Mert a munka frontján olyan sikereket érhetsz el, amelyeket talán még a legszebb álmaidban sem láttál. A régi kedvesedet hagyd békén, lépj túl a múlton.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Még az is lehet, hogy anyagi ügyeid alakulása miatt a környezetedben többen úgy gondolhatják, te vagy Krőzus reinkarnációja. Szó, ami szó, pénzügyeid pompásan alakulhatnak. De sajnos olyan ügyeid is vannak, amelyek nyelik a pénzt.

Bak
XII. 22. – I. 19.

A dolgok alakulása miatt úgy érezheted, mintha malomkő gördült volna le a mellkasodról. Kellemesen alakulhat ez a mai nap. Anyagi ügyeid miatt is szerencsésnek érezheted magad. Kedvesed is olyat mondhat, ami boldoggá tehet.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Még az is lehet, hogy a legszívesebb se rokona, se ismerőse nem lennél senkinek. Ám nincs ilyen szerencséd, és olyan dolgokkal kell a famíliád tagjai miatt foglalkoznod, amelyek csak viszik az erődet. Pénzedre jobban ügyelj.

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy olyan dologra jöhetsz rá, amely miatt csalódottnak érezheted magad. De az is lehet, hogy olyan valakivel találkozhatsz, aki elbizonytalaníthat, és amit terveztél, azt most újra fontolóra veheted.