Horoszkóp 2018. december 16.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Nyugtalanná válhatsz a mai napon. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társad most kissé nehezebben viseli el az izgága, állandóan változtató magatartásodat. De megpróbál igazodni hozzád. Értékeld azt, hogy alkalmazkodik hozzá, és ennek adj hangot.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Váratlan izgalmak elé nézhetsz a mai napon. Általában nem keresed a kalandokat, de most mégsem tudsz egy helyben üldögélni. A környezeted pedig ámul és bámul, mert nem értik, hogy mi történt veled. Tartózkodj többet a szabadban. Még akkor is, ha netán az idő nem a legjobb erre.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A környezeted értetlenül állhat a kissé izgága magatartásod előtt. Képtelen vagy uralkodni magadon, ez lehet az ok annak, hogy a mai napon elkapkodhatsz egy nagyon fontos dolgot. Ha párkapcsolatban élsz, társad felvidításába ne fektess energiát, mert nem fogja értékelni az igyekezetedet.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

A szerelmi érzéseid és a szexuális étvágyad a mai napon megnőhetnek, amelyet könnyedén ki tudsz fejezni. Kapcsolatodnak új mélységei tárulhatnak fel előtted. A most kezdődő kapcsolatok tűzvészként terjedhetnek szét benned, az őrült szenvedély szinte elemészt.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Kedvez a mai nap a vendégeskedésnek: elnyerheted a legjobb vendéglátó címet. Illetve, ha te látogatsz el másokhoz, akkor ne menj üres kézzel! Olyan valakivel találkozhatsz, akinek hatására másként szemlélheted a világot. Új sütemény recept kipróbálásra kiváló a nap.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Még az is lehet, hogy a mai napon olyan váratlan kiadásra kerülhet sor, amely miatt még a nem létező szőrszálaid is égnek állhatnak. Ne bosszankodj, mert nem tehetsz ellene semmit. Kellemes meglepetésként érhet, talán egy régi kolléga, ismerős részéről.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Felfokozott állapotba kerülhetsz, amely az életnek több területén is megmutatkozhat, és amelynek hatására job eredményeket érhetsz el. Olyan személyről is hírt hallhatsz, aki őrült szituációba bonyolódott, és akinek nem tudsz segítséget nyújtani, bármennyire is szeretnél.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Előfordulhat, hogy a mai napot is munkával kell töltened. De most nem esik nehezedre, hiszen olyan feladatot láthatsz el, amely örömet okoz, amely igazi kihívás is. Olyan élmény is érhet, amelynek hatására elgondolkodhatsz a saját életeden és a jövődön is.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Legyen a mai napon fontos az egészséged! Ha a munkán, a megélhetésen járnak a gondolataid, akkor olyan felismerésre tehetsz szert, amelynek a későbbiekben nagy hasznát veheted. Sőt, a későbbi sikereidnek ez lehet majd a záloga. Egy barátság kötelékei lazulhatnak.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Olyan váratlan helyzet alakulhat ki a mai napon, amely befolyásolhatja a munkádat, hatással lehet a megélhetésedre. Előfordulhat ma az is, hogy valakinek a viselkedése miatt kinyílhat a kisbicska a zsebedben. Váratlan találkozás jó érzésekkel tölthet el.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Olyan hír juthat a fülecskédbe, amely miatt talán még az állad is leeshet. Meg fog mutatkozni rajtad a belső felfokozottság is, amelynek hatására olyan feladatot is el tudsz látni, amelyet eddig különböző okok miatt halogathattál. A pénzedre jobban vigyázz.

Halak
II. 19. – III. 20.

Az anyagiak körül járhatnak a gondolataid, különösen, hogy olyan eseményre kerülhet sor, amely miatt váratlanul nőhetnek a kiadásaid. De az is lehet, hogy rádöbbensz egy tévedésedre, ami szintén pénzt húzhat ki a zsebedből.