Horoszkóp 2018. december 15.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Még az is lehet, hogy olyan bevételre nyílik lehetőséged, amelyből tartalékot képezhetsz. De az is lehet, hogy dugdosni fogod a pénzedet. Nem ártana, ha felírnád, hova teszed, mert minden esély meglesz arra, hogy időközben ezt elfelejtsd.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Vannak olyan emberek, akiken nem lehet segíteni. Téged is összehozhat a sors egy ilyen személlyel, akit meghallgathatsz, de nincs értelme sem véleményt vagy tanácsot adni, mert úgy sem fogadja meg. És ezzel te a saját energiáidat pazarolhatod.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Pompásan alakulhat a mai napod, amikor sikert sikerre halmozhatsz. Ha elégedetlen vagy a munkáddal, akkor most érdemes megosztani a gondolataidat a feletteseddel. Illetve olyan ajánlattal is megtalálhatnak, amely a visszautasíthatatlan kategóriába tartozik.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Kötélidegekre lehet szükség a mai napon. Így tudod csak kezelni a kialakult helyzetet. Ízlésbeli vitába nem érdemes belemenni, mert csak az energiádat pazarolod. Ha tanulmányokat folytatsz, csúcsformában lehetsz!

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A házasságokban, régi párkapcsolatokban olyan dologra kerülhet sor, amely miatt lelkileg talán közelebb kerülhettek egymáshoz. De az is megeshet, hogy a szerelmi kapcsolatokban villámcsapásszerűen történhet egy olyan dolog, amire nem számítottál.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Még az is lehet, hogy a mai napon glória ragyoghat a fejed fölött. De az is kiderülhet, hogy nélkülözhetetlen vagy. Olyan valakivel is összehozhat a sors, akinek viszont egyetlen szavát sem szabad elhinni, különben önmagadat hozod hátrányos helyzetbe.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A párkapcsolatokban a társad állhat elő olyasmivel, ami kellemes meglepetésként érhet. Valakinek nagy szüksége van a támogatásodra. Rokonnal megegyezhet a véleményed egy olyan dologban, amely elsősorban a te számodra fontos.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy aranyat érő ötletek pattannak ki a fejecskédből. De az is megeshet, hogy olyan valakivel találkozhat, aki inspirálhat, és ennek hatására sikert sikerre halmozhatsz. Barátnak kérés nélkül, önként légy a segítségére.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Még az is lehet, hogy az ex-ed táncolhat az idegeiden. Az lenne a legjobb, ha megpróbálnál higgadt maradni, mert idegességedben olyat tehetsz, amit később nagyon megbánhatsz. A munkád során találkozhatsz ostoba emberekkel.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Ha szülő vagy, akkor a gyermeked miatt nagyobb erőfeszítéseket kellene tenned, amely nem esik nehezedre. Izgalmasan alakulhat a mai napod, mert olyan dolog juthat az eszedbe, amelyek jó hatást gyakorolhatnak a bankszámládra…

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ha még valami nem biztos, akkor lényeges, hogy ne beszélj róla senkinek. Csak akkor, amikor már mindenki, akinek kell, bólintott rá. Izgalmas találkozásban lehet részed, amely nagyon jó hatást gyakorolhat rád, az optimizmus sugárzóvá tehet.

Halak
II. 19. – III. 20.

Minden adott lehet ahhoz, hogy jó eredményt érj el. De az is lehet, hogy te lehetsz valakinek a segítségére, aki nem fogja elfelejteni ezt és, aki hálás lesz mindenért. Ha új a munkahelyed, akkor furcsa dolog történhet, amelyet mesélj el egy bizalmasodnak.