Horoszkóp 2018. december 14.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Valakinek kellemes meglepetést szerezhetsz a mai napon, és mindez egyetlen forintodba sem kerül. Olyan élményben lehet részed, amelyen elgondolkodva rájöhetsz arra, mit és hogyan kell tenned abban az ügyben, amellyel már jó ideje foglalkozol.

Bika
IV. 20. – V. 20.

A tetteidet, az életviteledet nem a hétköznapi értelemben vet logika irányítja. Most nem a lépésről lépésre való haladás elvét vallhatod, hanem a gyors cselekvés. Nem tudsz mit kezdeni azokkal az emberekkel, akik vacillálnak. A megérzéseidre is hagyatkozhatsz.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Előfordulhat, hogy agytekervényeid az ötödik sebességbe kapcsolnak. Ez lehet az oka annak, hogy a környezetedben most többen nem értenek, vagy nem tudnak követni. Ezekre az emberekre most nem tudsz tekintettel lenni. Ez benned nem, de bennük feszültséget okozhat.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Két dologra kell a mai napon különösen törekedned: az egyik az önfegyelmezés. Kevesebb ötletet szórj a levegőbe és többet igyekezz megvalósítani. A másik pedig az, hogy nagyobb türelemre van szükség az embertársaidhoz. Elsősorban a saját érdekeid miatt.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Olyan esemény történhet, amely miatt egyik szemed sír, a másik nevet. A szerelmi kapcsolatokban fantasztikus pillanatokat élhetsz át akkor, ha nem foglalkozol a kedvesed ex-ével. Pénzügyek terén minden okod meg lehet az örömre.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Ha magánéletről van szó, akkor úgy érezheted mintha egy lőporos hordón ülnél, amely bármelyik pillanatban felrobbanhat. Próbáld megőrizni a hidegvéredet, még akkor is, ha valaki olyan témát vet fel, amely olyan számodra, mint bikának a vörös posztó.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Ajánlatos lenne szem előtt tartani, hogy ma a cél nem szentesíti az eszközt. Érdemes lenne tudatosítani magadban és másokban is, hogy az energia, a tenni akarás valóban óriási érték. De maradandóvá csak akkor válik, ha minden az etika szabályai szerint történik.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy a mai napon teljes mértékben tehetetlenné válsz. A mértéktelenség azonban nem vezet jóra. Próbálj meg higgadt maradni, és mielőtt megszólalsz, számolj el tízig, így kerülheted el a nehéz, embert próbáló helyzetet.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Próbálj meg a mai napon lazítani, vagy még jobb lenne, ha egy hosszú hétvégét terveznél, mert szükséged van a pihenésre. Ugyanis a következő időben iszonyatosan nagy feladatok várnak rád, amihez nagy erőre és energiára lesz majd szükséged.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Több nehézség adódhat, de nem szabad elveszíteni a kedved, mert ezeken a problémákon felül tudsz emelkedni, a gondokat meg tudod oldani. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön most áldás van. Ha tanulmányokat folytatsz, agytekervényeid az ötödik sebesség kapcsolnak.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Előfordulhat, hogy egy kötöttség miatt érezheted nyomottnak magad. Ha párkapcsolatban élsz, akkor oszd meg a problémádat a társaddal, aki melletted áll jóban, rosszban. Ha utazol, remekül érezheted magad. Nagy kirándulást tehetsz az ízek utcájában is.

Halak
II. 19. – III. 20.

A megérzéseid a mai napon tökéletesen működnek, ezért hallgass rájuk, és ennek megfelelően cselekedj. Kiváló a mai nap arra, hogy ingatlannal, családtagokkal kapcsolatos ügyeket bonyolíts. Remek a mai nap nagyobb vásárlás bonyolítására.