Horoszkóp 2018. december 13.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Még az is lehet, hogy a mai napon az elvárásaid nagyok lehetnek, viszont az elért eredmény ehhez képest szerény. Ettől kiborulhatsz. Próbáld meg összeszedni magad, mert jó eredményt kell elérned. Bizonyítanod kell, hogy rátermett vagy a feladatra.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Optimista hangulatban lehetsz a mai napon, amikor a jó kedélyeddel elvarázsolhatod a környezetedben élőket. Magaddal tudsz ragadni másokat, arra azonban vigyázz, hogy ne ess túlzásokba, mert barátságban vagy anyagi ügyekben a mértéktelenség megbosszulhatja magát.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A szexmentes kapcsolatokban változásra van kilátás. Még az is lehet, hogy a partnered igyekszik elvarázsolni, elcsábítani téged. A meggondoltság és a kimértség lesz ma jellemző rád, nem pazarolsz fölöslegesen energiát. Hírt hallhatsz az ex-edről.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

A hangulatod hullámzóvá válhat a mai napon. Előfordulhat, hogy a közelgő telihold miatt vagy feszültebb és, amit talán korábban észre sem vettél, attól most idegessé válhatsz. Kiváló a mai nap találkozásra, hivatalos ügyek intézésére, szerződés kötésére.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Még az is lehet, hogy olyan nagy feszültséget érezhetsz, amelytől leblokkolhatsz, és képtelen leszel kifejezni az érzéseidet. Ráadásul a környezetedben van az a személy, aki gondoskodik arról, hogy rossz legyen a lelkiismereted. Ettől a személytől tarts hét lépés távolságot.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Még az is lehet, hogy olyan régen történt esemény jut eszedbe, amely miatt kissé szorongóvá válsz. Ezért jó lenne, ha nem azon merengnél, mit és hogyan kellett volna annak idején tenni, hanem a jövő felé fordítanád minden figyelmedet.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Szerencsésen tudod összekötni a szépet és a hasznosat. Könnyen építesz ki kapcsolatokat, amelyeket úgy használhatsz majd ki, ahogyan szeretnéd. A párkapcsolatokban olyan változás történhet, amely miatt minden okod meg lehet az örömre.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Amennyiben nézeteltérésre, felfogásbeli különbözőségre kerülne sor, nem kell aggodalmaskodnod, mert a későbbiekben minden úgy alakul, ahogyan azt szeretnéd. A legfontosabb, hogy maradj higgadt. Még akkor is, ha valakinek a stílusától kinyílik a kisbicska a zsebedben.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Veszély akkor leselkedik rád, ha túlzásba viszed a hasznos és a szép összekötését. Ebben az esetben ugyanis előbb-utóbb elvesznek az érzelmek, érzések és a tudásszomjad is kielégíthetetlen maradhat. Kíméld magad, mert ha túlzásba esel, az egészséged láthatja kárát.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Ha tevékenységről van szó, akkor kiemelkedőt, átlagon felülit tudsz alkotni a mai napon. Ennek az oka, hogy rendkívül éles az elméd és fáradhatatlan vagy, ha a cél eléréséről van szó. Olyan nagy hatást gyakorolhatsz a környezetedre, hogy többen melletted állnak.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Remek a helyzetfelismerésed, gyorsan és pontosan cselekszel. Döntésedet nem befolyásolják az érzelmek. Döntéshelyzetbe kerülhetsz: hallgass az ösztöneidre, és ennek megfelelően lépj. Mások gondját-baját hamar megérted, és segíteni is tudsz.

Halak
II. 19. – III. 20.

Képzeld magad ellenfeled, vitapartnered helyébe. Gondolkodj el azon, hogy az illető miért, milyen motívumok hatására állítja azt, amit mond. Így hamarabb, könnyeben megérted őt és képes leszel olyan véleményt kialakítani, amit a másik könnyen elfogad.