Horoszkóp 2018. december 12.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Még az is lehet, hogy hihetetlenül nagy energiával rendelkezel, és ennek hatására nincs előtted lehetetlen. De az is megeshet, hogy olyan dologba vághatod a fejszédet, amely miatt irigyeidnek a száma hirtelen annyi lesz, mint égen a csillag.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Összességében kellemesen alakulhat ez a mai nap, amikor még az is lehet, hogy valaki nagyon igyekszik a kedvedben járni. Ám van olyan kollégád, vagy a munkával kapcsolatos ismeretséged, akik miatt az idegeid megfeszülhetnek. Légy türelmesebb.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Vannak olyan emberek, akiknek nem lehet a kedvére tenni. Így lesz ez a mai napon is, amikor hiába igyekszel, nem érheted el a célodat. A munkahelyeden olyan változásokra van kilátás, amely miatt örömödben a föld felett lebeghetsz néhány méterrel.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek, legyen szó akár kirándulásról, vásárlásról, munkáról vagy üdülésről. Agytekervényeid az ötödik sebességbe kapcsolhatnak, ennek hatására, ha tanulmányokat folytatsz, csúcsformában lehetsz.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Még az is lehet, hogy most döbbenhetsz rá arra, hogy valaki negatív irányban próbál befolyásolni. Talán arra is rá akar venni, hogy amibe nagyobb energiát fektettél, azt most elengedd, lemondj róla. Egészségedre sokkal jobban kellene vigyáznod.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A házasságokban, régi együttélésekben több dolog alakulhat úgy, ahogyan szeretnéd. De az is lehet, hogy olyan valakivel találkozol, akivel el tudnád képzelni az életedet. Nagyobb vásárlás, valamint hivatalos ügyek bonyolítására kiváló ez a nap!

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Soha nem volt még aktuálisabb a régi mondás, miszerint csak egészség legyen, a többit majd megvesszük. Vigyázz jobban magadra, ha beteg vagy, akkor ezt vedd komolyan. A régi párkapcsolatokban fordulatos napok következhetnek…

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy a szíved egyik pillanatról a másikra gyúlhat lángra. Fantasztikus pillanatokat élhettek át együtt. Ha szülő vagy, akkor csemetéd miatt érezheted boldognak magad. A pénzedre, értéktárgyaidra jobban ügyelj!

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos ügyek bonyolításának. De az is lehet, hogy rokon miatt vállalhatsz többet a megszokottnál. Nagyon jól tudod képviselni a saját érdekeidet, ezért csak bátran ragaszkodj ahhoz, amiről úgy gondolod: a tiéd!

Bak
XII. 22. – I. 19.

Ha még nem vagy szerelmes, akkor most meglepődve tapasztalhatod, hogy az életnek ezen a területén kedvedre való változások történhetnek. Pénzügyek dolgában is a helyzet magaslatán állhatsz, ami azt jelenti, hogy több lehet a bevételed, mint a kiadásod.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Jó lehetőség adódhat, amelyet nem szabad világgá kürtölni addig, amíg 100 százalékosan nem vagy biztos benne, hogy a dolog meg is valósulhat. Váratlan találkozásban is részed lehet. Nagyobb vásárlást most kellene bonyolítani.

Halak
II. 19. – III. 20.

Rendkívül energikus lehet a mai napod, amikor több olyan dolgot is el tudsz intézni, amelyre korábban nem nyílt lehetőség. A nagyobb vásárlásokat is most kellene bonyolítani, mert például olcsóbban megúszhatod a karácsonyi ajándékozást.