Horoszkóp 2018. december 11.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Ha vannak titkaid, azokra nagyon vigyázz, mert ha kitudódik, óriási botrányra van kilátás. De az is megeshet, hogy valaki rád bíz egy olyan információt, amelyet még akkor is meg kell őrizned, ha erős késztetést érzel arra, hogy világgá kürtöld…

Bika
IV. 20. – V. 20.

A felettesed viselkedése előtt értetlenül állhatsz. De az is lehet, hogy a munkahelyeden alakul ki olyan helyzet, amelyet nagyon nehezen tudsz kezelni. A házasságokban főként a te viselkedésed miatt lehet probléma.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Olyan esemény történhet, amely hatással lehet a jövődre. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek. Ha utazol, idegtépő szituáció jöhet létre. Ha szülő vagy, akkor a gyermekednek nagy szüksége van a segítségedre.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

A szerelmi kapcsolatokban olyan helyzet jöhet létre, amely miatt talán a viszonyotoknak a végére pont kerülhet. Ha nem szeretnél szakítani, akkor neked kellene most engedni. A munkában, megélhetésben vitás helyzet jöhet létre.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Még az is lehet, hogy olyan dolgok kelthetik fel a mai napon az érdeklődésedet, amelyek bátran nevezhetők nem eviláginak. A megérzéseid is tökéletesen működnek, bármennyire az ész embere vagy, most hallgass az ösztöneidre.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Soha nem volt még aktuálisabb a régi mondás, miszerint teher alatt nő a pálma! Olyan új dolgokkal találhatod szembe magad, amely miatt talán át kell szervezned a hétköznapjaidat, és szinte semmi sem megy a régi rutin szerint.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Azokban a párkapcsolatokban, amelyekben nem volt minden fenékig tejföl, most újabb probléma merül föl, és megfordulhat talán a fejecskédben, hogy itt lenne az ideje változtatni, új életet kezdeni. Pénzügyeid jól alakulhatnak.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy rokon miatt kell a mai napon többet aggódnod. De az is lehet, hogy valaki, aki régebben részese volt az életednek, ma többször fordulhat meg a fejecskédben. Ha mesteremberre van szükség, jó szakit foghatsz ki.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A mai napon olyan dolgok történhetnek, amelyek miatt nehezebbnek érezheted az életet. De az is lehet, hogy olyan dolog juthat a tudomásodra, amely miatt akár könny is csilloghat a szemedben. Váratlan találkozás felvillanyozhat.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Valakinek a gondolkodása előtt értetlenül állhatsz. De az is megeshet, hogy pénzügyeid alakulása miatt válsz idegesebbé. Ezért a nagyobb vásárlásokat és eladásokat érdemes lenne a következő héten lebonyolítani, mert jobban járhatsz.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A munkában, megélhetésben történhetnek olyan dolgok, amelyeket talán nehezebben tudsz kezelni. De az is megeshet, hogy olyan valaki bukkanhat fel az életedben, aki elvarázsolhat. Ez a találkozás próbára teheti a párkapcsolatodat.

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is megeshet, hogy belebonyolódsz egy olyan viszonyba, amelybe nagyon nem kellene. De az is megtörténhet, hogy többet gondolsz egy olyan személyre, akivel régebben szorosabb kapcsolatot ápoltál, aki fontos volt neked.