Horoszkóp 2018. december 10.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

A munkában bonyolult helyzet alakulhat ki. Még az is lehet, hogy kolléga magatartása miatt válsz idegesebbé. De az is lehet, hogy hibát vétesz, és ezért lehetsz feszült. Amennyiben orvosi vizsgálaton kell részt venned, ne aggodalmaskodj.

Bika
IV. 20. – V. 20.

A szerelmi kapcsolatokban az okozhat feszültséget, hogy nagyok lehetnek az elvárásaid, amelyeknek a társad nem tud megfelelni. Ha megpróbálod az ő szemével látni a világot, akkor képes leszel változtatni, és a kapcsolatod kiegyensúlyozottá válhat.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A tartós párkapcsolatokban megtörténhet, hogy rokon vagy ingatlan miatt nehéz helyzetbe kerülsz. Próbáld megőrizni a hidegvéredet, és a társadnak akkor se mondj ellent, ha pontosan tudod, hogy nincs igaza. Nem éri meg, mert óriási veszekedés lehet belőle.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Olyan valakit sodorhat az utadba az élet, akit akkor szeretnél csak látni, amikor a hátad közepét. A munkádat nagyon figyelmesen kellene a mai napon végezni, mert minden esély meg lesz egy komolyabb hibára, amely miatt kellemetlen helyzetbe kerülhetsz.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Pénzügyek állnak figyelmednek a középpontjában, amiből nincs annyi, amennyi elég lenne. Az is lehet, hogy kockázatos vállalkozásba mehetsz bele, ami miatt sajnos a későbbiekben nagyon megütheted a bokádat. A szerelmi életed egén viharfelhők tornyosulhatnak.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Mivel a mai napon hajlamos vagy arra, hogy nem gondolkodsz, hanem azonnal cselekszel, ezért meg kell tanulnod bölcsebben élni. Fogd vissza magad, energiáidat koncentrálj a lényegre. Ha ez sikerül, akkor a hosszú távú célok nem ütköznek a pillanatnyi tennivalóiddal.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A mai napon a lendületesség, a lelkesedés lehet jellemző rád, amely miatt többen akarnak a közvetlen környezetedben tartózkodni. A szexuális elvárásaid nagyon, túlzottak, amelynek a kedvesed nem tud megfelelni. Illetve, ha szingli vagy, ezért nehezebb társat találni.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Ha nem az anyagiakról szól a mai nap, akkor nem lesz okod panaszra. Ám, ha a pénz központi témád lesz, akkor talán még egy olyan kapcsolatnak is vége szakadhat, amely nagyon fontos, nagyon régi, és nagyon bensőséges. Egészségedre jobban vigyázz.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A munkában alakulhat ki nehéz helyzet. Előfordulhat, hogy olyan szituáció alakul ki, amelynek hatására elgondolkodhatsz azon, van-e jövőd ezen a helyen. Változtatásra nem alkalmas a mai nap, mert csöbörből vödörbe kerülhetsz. Testi épségedre vigyázz!

Bak
XII. 22. – I. 19.

Nem kedvez a mai nap külföldi utazásnak. Illetve annak tervezgetésére sem. Olyan titok juthat a tudomásodra, amelynek hatására csak kapkodhatod a fejed. Amit hallasz, azt tarts te is titokban. Ha tanulmányokat folytatsz, nagy lehet rajtad a nyomás.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A barátaid, jó ismerőseid között vannak olyanok, akik meg tudnának fojtani egy kanál vízben. Ezért bármi történik – akár pozitív, akár negatív dolog -, ne oszd meg senkivel, így elkerülheted a csalódást és a szakítást. Nagy energiáidat testmozgással vezesd le.

Halak
II. 19. – III. 20.

Felettesednek a stílusa miatt kinyílhat a kisbicska a zsebedben. Fogd vissza magad, ne mondj neki ellent, mert biztos lehetsz benne, hogy kihúzhatod nála a gyufát. Ha állásváltoztatás gondolata fordul meg a fejedben, ezzel még várj, mert rosszabb helyre kerülhetsz, mint ahonnan távozol.