Horoszkóp 2018. december 9.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Izgalmasan alakulhat a mai napod, mert több dolog alakulhat nagyon is a kedved szerint. Viszont megtörténhet, hogy tömegiszonyod lesz, ezért aztán jobb lenne, ha ma nem mennél olyan helyre, ahol nagyon sokan vannak. Kirándulás jót tesz.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Izgalmasan alakulhat a mai napod, amikor valaki kellemes meglepetésben részesíthet. De az is lehet, hogy olyanokkal találkozol, akikkel az utóbbi időben nem ápoltál sem túl jó, sem túl közeli kapcsolatot. Mindez most változhat.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Összességében jól alakulhat a mai napod. Még az is lehet, hogy olyan eseményen vehetsz részt, amely miatt feldobottságot érezhetsz. Tölts több időt a szabad levegőn, persze csak akkor, ha nem küzdesz éppen megfázással.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Még az is lehet, hogy olyan olvasmány kerülhet a kezed közé, amelyet alig tudsz letenni. De az is megeshet, hogy olyan eseményen vehetsz részt, amelynek hatására másként láthatod a világot, és benne a saját helyedet.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Nem panaszkodhatsz, hogy unalmas lenne az életed. Egyik eseményt követheti a másik, amely formában tarthat. A szerelmi viszonyokban olyan dolog történhet, amely miatt elgondolkozhatsz a közös jövőtökön. Az őszinte beszélgetéssel várj még.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Többször gondolhatsz egy olyan személyre, akivel érthetetlen módon szakadt meg a kapcsolatod, és akire lehet, hogy most nagyobb szükséged lenne. De az is megeshet, hogy olyan valakivel találkozhatsz, aki elárulhat egy titkot.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Érdemes lenne a mai napon megfogni a munka végét, és rendbe tenni a lakásodat. Ugyanis kiváló a mai nap az otthonod és a munkahelyed csinosítására. A szerelemben furcsa helyzet jöhet létre. Biztosan kell ő neked?

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Izgalmasan alakulhat a mai napod, még az is lehet, hogy olyan valakivel találkozol, aki a későbbiekben fontos lehet az életedben. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társad viselkedése előtt értetlenül állhatsz. Légy vele ma elnézőbb.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Még az is megeshet, hogy belebonyolódhatsz egy olyan kapcsolatba, amelyben rengeteg lesz a titok. De az is megeshet, hogy a múlt kopogtathat az ajtódon. Felbukkanhat az ex-ed, aki miatt az idegeid újra csak megfeszülhetnek.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Furcsa dolgok történhetnek a mai napon. Talán nem is érted, hogy mit akarhat tőled a sors. Megeshet, hogy te magad kéred, hogy a gondviselés küldjön egy jelet, hogy vajon jó úton jársz-e? A válasz pedig megnyugtathat.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Érdemes lenne kulturális eseményen részt venni, mert nem csak nagyon jól érezheted magad, hanem olyan élményben lehet részed, amely több napon keresztül kitarthat. Ha most vásárolsz, akkor ezt a lehető legjobbkor teszed.

Halak
II. 19. – III. 20.

Megtapasztalhatod a telepátiát, mert, ahogy valaki megfordul a fejecskédben, az fel is bukkan az életedben. Érdekes személlyel is összehozhat a sors, aki miatt talán más színben láthatod az életedet, és a jövődet is.