Horoszkóp 2018. december 8.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Amennyiben a mai napon dolgoznod kell, akkor minden úgy mehet, mint a karikacsapás. De az is lehet, hogy a sors lehetőséget kínál arra, hogy jól képviseld a saját érdekeidet, és olyan eredményt érj el, amelyre régóta vágyakozol.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Érdemes a mai napon utazni, ha külföldre készülsz, akkor nagyon jól fog sikerülni, amelynek hatására elégedettséget érezhetsz. Ha tanulmányokat folytatsz, akkor az agyad olyan lehet, mint szivacs: magába szívja az új tudást.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Az lenne a legjobb, ha olyan eseményen vennél részt, amely feltölti a szívedet és a lelkedet. Még az is lehet, hogy a lelked csordultig lesz szeretettel, szerelemmel. Ha kényes beszélgetésre készülsz, ma hozakodj vele elő.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Ha titkos szerelmi viszonyt folytatsz, akkor boldognak és elégedettnek érezheted magad. Ha olyan személlyel találkozol, akinek egészségi problémája van, akkor ez a találkozás mindkettőtökre jó hatást gyakorolhat. Az otthonod csinosítását is most kellene bonyolítani.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Még az is lehet, hogy a mai napon éghet a kezed alatt a munka. De az is megeshet, hogy olyan valakivel bonyolíthatsz közös programot, aki közel áll hozzád. A kulturális események jó hatást gyakorolnak a lelkedre.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Érdemes lenne kipróbálni egy étel vagy süti receptet. Láss vendégül hétvégén olyan személyeket, akiket szeretsz. Vásárlást most bonyolíts, mert megtörténhet, hogy anyagilag nagyon jól jársz.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Ha szívügyekről van szó, akkor most ne hallgass senkire, csak bátran menj a saját fejed után. Megeshet, hogy olyan dologra jössz rá, amely miatt azon gondolkodsz, hogy talán nem érdemes változtatni, mert rosszabbul járhatsz.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Ha olyan kapcsolatban vagy, amelyből hiányzik a szex, és nem szeretnél szakítani, akkor muszáj lenne ezt a dolgot megbeszélni. Mert minden esély meg lesz arra, hogy a társadnak valaki éppen a szex-szel csavarja el a fejét…

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Összességében kellemesen alakulhat ez a mai nap. Különösen akkor, ha olyan valakihez mész vendégségbe, aki fontos neked. Ha a rokonoddal összeakasztod a bajszod, akkor nagyon nehéz lesz a békülés. Ezért jobb lenne, ha őszintén beszélnél vele.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Még az is lehet, hogy olyan dologgal foglalkozol, amely feltöltheti az energiaraktáraidat. Ha utazol, akkor nagyon jól fogod érezni magad. Izgalmasan alakulhat a napod akkor is, ha te bújsz a vendéglátó szerepébe.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Valaki olyannal találkozhatsz, akiről már jó ideje nem volt semmiféle tudomásod. De az is megeshet, hogy a családod körében töltheted a napodat, amelyben több dolog alakulhat úgy, hogy ez téged boldoggá tehet.

Halak
II. 19. – III. 20.

Romantikus hangulatban lehetsz, amelynek hatására talán úgy érezheted, hogy örömödben a föld felett lebeghetsz néhány méterrel. A pénzedre jobban kellene vigyáznod, mert veszteség érhet. Érdemes lenne kicsit többet mozogni.