Horoszkóp 2018. december 7.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

A megérzéseid tökéletesen működnek, ezért hallgatnod kellene most arra, amit az ösztöneid súgnak. Megeshet, hogy sokat gondolsz egy olyan személyre, aki talán egykor az életednek a része volt. Az élmények hatására könny csilloghat a szemedben.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Átélheted a gondolat teremtő erejét, mert amire vagy akire most többet gondolsz, az megvalósulhat, vagy felbukkanhat az életedben. De az is megeshet, hogy olyan dolog történik, amely miatt hallatlanul nagy örömöt érezhetsz.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Nagyon oda kell figyelni a mai napon arra, amit végzel, mert félreértésre vagy hibára van kilátás. De az is lehet, hogy éppen abban nem látsz tisztán, ami a legfontosabb lenne most az életedben. Érdemes lenne kívülálló tanácsát kérni.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Még az is lehet, hogy olyan esemény történhet, amely miatt nem láthatod tisztán a jövődet. Ha idegen országba utazol, légy nagyon körültekintő, mert olyasmi történhet, amely miatt csalódottnak vagy bosszúsnak érezheted magad.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Jobban kellene figyelned az egészségedre. De az is lehet, hogy valakinek a betegsége miatt át kell szervezned az életedet. Kollégával olyan dolgokról beszélgethettek, amelyek mindkettőtöket nagyon is foglalkoztat.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társadra nem tudsz hatást gyakorolni. Ezért a számodra fontos dolgokkal még ne hozakodj elő. Várd meg a következő hetet, akkor nyitottabbá válhat. Kollégával légy kedvesebb.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Még az is lehet, hogy akivel összehozott a sors, annak a személynek titkai vannak. És talán éppen a mai napon jöhetsz rá erre. De az is lehet, hogy a munkahelyeden történhetnek olyan dolgok, amelyek miatt csalódott lehetsz.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Ha szülő vagy, akkor a gyermeke miatt roppant szerencsésnek érezheted magad. Talán még Szent Antalnak is hálát adhatsz mindazért, ami most történik. A munkában feszült helyzet jöhet létre, egy kolléga viselkedése megdöbbenthet.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Megtörténhet, hogy kénytelen leszel segítséget kérni, mert egyedül nem boldogulsz a kialakult helyzettel, problémával. Jól tennéd, ha több időt töltenél a szabad levegőn, illetve testmozgást is beiktathatnál az életedbe, mert mindkettő jót tesz.

Bak
XII. 22. – I. 19.

A környezetedben most több az olyan ember, aki miatt az idegeid megfeszülhetnek. De az is lehet, hogy találkozol egy nehéz felfogású személlyel. Ha eddig nem hallgattál a megérzéseidre, akkor most ezt kellene tenned.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A mai napon ismét a pénz állhat figyelmednek a fókuszába, amelyből nincs annyi, mint amennyi elég lenne. De az is lehet, hogy az anyagiak miatt felháborodást érezhetsz. Ezért jobb lenne, ha nem ma bonyolítanád a vásárlást.

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy olyan esemény történhet, amely miatt úszhatsz a mámorban. Boldognak és elégedettnek érezheted magad, mert úgy érezheted, hogy Fortuna istenasszony támogat téged. Tény, hogy életed alakulása miatt nem lehet okod panaszra.