Horoszkóp 2018. december 6.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Kevesebb kedvet és energiát érezhetsz a mai napon, talán ezért nincs kedved a munkához. Illetve nem vagy most nyitott mások gondjával, bajával kapcsolatban sem. Sokkal jobban érzed magad, ha egyedül vagy.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Többször megfordulhat a mai napon olyan valaki a fejecskédben, akihez erős érzelmekkel kötődhettél, és aki már nincs a közeledben. De az is lehet, hogy olyan valakivel találkozhatsz, aki nagyon jó hatást gyakorol rád.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Ha bizonytalan vagy abban, hogy mit is tegyél, akkor érdemes lenne olyan valakihez tanácsért fordulni, akiben megbízol. És ha már ezt megteszed, akkor meg is kellene fogadnod mindazt, amit mond. Ez ugyanis a kulcs a sikerhez.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Ha nem akarod vágni magad alatt a fát, ha nem akarod saját magadat kellemetlen helyzetbe hozni, akkor mielőtt megszólalsz, el kellene számolnod legalább tízig. Ha külföldre utazol, a dolgok másként alakulhatnak, mint ahogy tervezed.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Olyan izgalmas beszélgetést folytathatsz a mai napon, amely feldobottá tehet. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társad miatt eheted a kefét. Légy vele türelmesebb, mert épp elég baja van. Nem hiányzik neki a te idegeskedésed.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A házasságokban, régi párkapcsolatokban szinte nem ismersz a társadra. Teljesen felesleges őt arról faggatni, hogy mi a baja, mert talán ezt ő maga sem tudja most. Ha tudsz, akkor légy a segítségére. Pénzedre sokkal jobban ügyelj.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Még az is lehet, hogy most döbbenhetsz rá arra, hogy mégsem felel meg neked az a partner, akivel korábban összehozott a sors. Nem kedvez az idő az őszinte beszélgetésnek, elsősorban miattad nem, mert nem állsz még készen erre.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Ha szülő vagy, akkor a gyermeked öröme miatt te is boldognak érezheted magad. Minden művészetekkel kapcsolatos tevékenység jó hatást gyakorolhat a lelkiállapotodra. Ha a mai napon bonyolítasz vásárlást, a lehető legjobbkor teszed.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Még az is lehet, hogy szeretettel tudsz olyan valaki felé fordulni, akivel eddig talán nem ápoltad a legjobb kapcsolatot. De arra is lehetőség kínálkozik, hogy egy rokon miatt nyomottabb hangulatba kerülj. Ha tudsz, most vásárolj.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Valakinek a viselkedése előtt döbbenten állhatsz. De az is megeshet, hogy te most kiszámíthatatlanul viselkedsz, és ettől a környeztedben többen idegessé válhatnak. Ha külföldre utazol, nagyon jól érezheted magad.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Még akkor is bizonytalannak érezheted magadat, ha semmi negatív dolog nem történik veled. Ennek pedig főként az lehet az oka, hogy a dolgok nem az elvárásaid szerint történnek. Barát vagy szomszéd az idegeidre mehet.

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is megeshet, hogy olyan pénz ütheti a markodat, amelyért nem kell kőkeményen megdolgoznod. De az is előfordulhat, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, aki a segítségedre lehet a megélhetésben. Barát meglephet.