Horoszkóp 2018. december 5.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Ha külföldre utazol, légy körültekintőbb, mert becsaphatnak. De az is lehet, hogy a saját figyelmetlenséged miatt jöhet létre kellemetlen helyzet. Előfordulhat, hogy valaki titokban nagyon sokat gondol rád.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Még az is megeshet, hogy belebonyolódhatsz egy olyan dologba, amit jó lenne, ha a titok sűrű szövésű fátyla borítana. Amennyiben hivatalos vagy pénzzel kapcsolatos ügyeket bonyolítasz, akkor meg kell acélozni az idegeidet.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Még az is lehet, hogy olyan helyzet alakulhat ki az életedben, amelyben fogalmad sincs, hogy mit is kellene tenned. De az is előfordulhat, hogy valakinek a viselkedése előtt értetlenül állhatsz. Ne hozz most fontos döntést!

Rák

VI. 22. – VII. 22.

A kollégáid között vannak olyanok, akik veled szemben mosolyognak, de ahogy elfordulsz, képesek nyomban hátba támadni. Ezért jobb lenne, ha nem lennél közlékeny, és nem mondanál olyat, amivel valakinek a tyúkszemére lépnél.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A szerelmi viszonyokban olyan helyzet jöhet létre, amely miatt talán kölcsönösen csalódottnak érezhetitek magatokat. De az is lehet, hogy olyan dologba vágod a fejszédet, amely a későbbiekben roppant költséges lesz.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Jól tennéd, ha senkit sem fogadnál a mai napon a bizalmadba, mert sajnos olyan valakivel oszthatod meg a titkaidat, aki a környezetedben a legnagyobb pletykafészek. Rokon viselkedése miatt megfeszülhetnek az idegeid.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Megtörténhet, hogy semmi kedvet nem érzel a munkához. Legszívesebben talán a lábadat lógatnád. A magánéletedben nem alakul minden úgy, ahogyan szeretnéd. Az is lehet, hogy most döbbenhetsz rá arra, hogy valaki nem olyan, amilyennek gondoltad.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Próbáld meg összeszedni magad és igyekezz távolságot tartani olyanokkal szemben, akikről úgy érzed, energiavámpírok. Hajlamossá válhatsz olyan dologra kiadni, amely nem éri meg az árát. Váratlan találkozás feldobottá tehet.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Csalódottnak és kimerültnek érezheted magad, amelynek fő oka egy családtag viselkedése, vagy az otthonodban történő változások. De az is lehet, hogy elromlik valami, és ennek a javítása vagy a pótlása okozhat fejfájást.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Még az is lehet, hogy a legnagyobb pletykafészekkel hozhat össze a sors. De előfordulhat, hogy olyan hírek juthatnak a fülecskédbe, amelyek előtt döbbentem állsz és eltűnődhetsz azon, Isten állatkertje milyen hatalmas.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Nem kedvez az idő pénzzel kapcsolatos megbeszéléseknek, mert az életnek ezen a területén most nem tudod jól képviselni a saját érdekeidet. Éppen ezért, ha most bonyolítasz nagyobb vásárlást, légy figyelmesebb, mert kár érhet.

Halak
II. 19. – III. 20.

A főnöködről vagy jót mondj, vagy semmit! Ha elégedetlen vagy a jelenlegi helyzettel, akkor nem érdemes még változtatni, mert csöbörből vödörbe kerülhetsz. A szerelem egén viharfelhők tornyosulhatnak, légy társaddal figyelmesebb.