Horoszkóp 2018. december 4.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Összességében kellemesen alakulhat a mai napod. Még az is lehet, hogy a lelked csordultig lesz szeretettel, amikor önként siethetsz a segítségére másoknak. De az is megeshet, hogy olyan valakivel találkozol, aki miatt boldogságot érezhetsz.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Minden esély megvan arra, hogy egy betegség ledöntsön a lábadról. Nagyon fontos, hogy ebben az esetben hanyagold a munkát, és pihenj, mert különben szövődmény alakulhat ki. Valakinek a hazugsága megmérgezheti a hangulatodat.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A párkapcsolatokban, a régi együttélésekben napvilágra kerülhet egy olyan dolog, amely miatt a társad csalódottnak érezheti magát. De az is lehet, hogy valaki most úgy hazudhat, mintha könyvből olvasná. Vásárlást most bonyolíts.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Még az is lehet, hogy a munkahelyeden feszült helyzet jöhet létre. De az is megeshet, hogy kolléga viselkedése miatt nyílhat ki a kisbicska a zsebedben. Ha jót akarsz magadnak, akkor nem mész bele vitába, és megpróbálsz mosolyogni.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Ha szülő vagy, akkor a gyermeked miatt most többet kell fáradnod. A szerelmi viszonyok szakítópróba elé kerülhetnek, és a kapcsolat nem biztos, hogy kiállja ezt. Fontos, hogy betartsd a szabályokat, mert különben megütheted a bokádat.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Ha párkapcsolatban élsz, akkor átláthatatlan helyzet alakulhat ki. De az is lehet, hogy rájössz valamire, és egyik döbbenetből a másikba eshetsz. Nem kedvez az idő az őszinte beszélgetéseknek, mert erre sem te, sem a környezeted nem vagy most képes.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Nagyon meg kell gondolnod, hogy kinek, mit és hogyan mondasz, mert kiforgathatják a szavaidat, és te kerülhetsz ezáltal kellemetlen helyzetbe. Fennáll a lehetősége a tévedésnek is, különösen a munkával kapcsolatban. Ezért légy figyelmesebb.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A házasságokban, a régi párkapcsolatokban zavaros helyzet jöhet létre, amely elsősorban a társad bizonytalansága miatt. A pénzedre jobban kellene ügyelned, mert becsaphatnak, meglophatnak, vagy felesleges dologra adhatsz ki.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A szeretet, a gyengédség az odafigyelés jegyében telhet ez a mai nap. Még az is lehet, hogy olyan mélyen érezhetsz valaki iránt, ami eddig még sohasem történt meg veled. Családtag miatt a csalódás keserű könnyeit nyelheted…

Bak
XII. 22. – I. 19.

Vannak a környezetedben olyanok, akiket akkor szeretnél csak látni, amikor a hátad közepét. Szedd össze magad, és ha egy mód van rá, az őszinte beszélgetést halaszd el, mert a környezted most erre nem nyitott. Érdemes most vásárolni.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Anyagi ügyeid zavarossá válhatnak a mai napon. De az is lehet, hogy olyan dologra adhatsz ki, ami nem éri meg az árát. Ezért vásárlás során légy sokkal óvatosabb. Baráti kapcsolatban felütheti fejét az irigység és a féltékenység.

Halak
II. 19. – III. 20.

A munkában, megélhetésben átláthatatlan helyzet jöhet létre. Minden esély megvan arra is, hogy a feletteseddel összeakaszd a bajszod. Próbáld a vitás helyzetet elkerülni, mert biztos lehetsz benne, hogy te fogod húzni a rövidebbet.