Horoszkóp 2018. december 3.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

A megérzéseid átlagon felül jól működhetnek, ezért érdemes arra hallgatni, amit az ösztöneid súgnak. Ha külföldre utazol, sokkal figyelmesebbnek kellene lenned, mert előfordulhat, hogy meglophatnak, vagy veszteség érhet.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Az egészséged megőrzésére kellene hangsúlyt helyezni ezen a napon. Ha orvosi vizsgálatra kerülne sor, akkor meg kell acéloznod az idegeidet, mert olyan helyzet jöhet létre, amely hirtelen a magasba emelheti a vérnyomásodat.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A munkahelyeden jöhet létre olyan helyzet, amelyet nehezebben tudsz kezelni. Illetve nagyon fontos, hogy igazat mondj, mert ha füllentesz, annak olyan komolyabb következményei lehetnek, amit nagyon nem szeretnél.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

A munkában, megélhetésben őrjítő helyzet jöhet létre. Az is megeshet, hogy a kollégák között van olyan, aki támadásba lendül. Ezért jobban tennéd, ha megpróbálnál diplomatikusan viselkedni. Pénzedre is jobban vigyázz!

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A szerelem egén viharfelhők tornyosulhatnak. Még az is lehet, hogy a kapcsolatod szakítópróba elé kerül, és búcsút inthettek egymásnak. A munkahelyeden őrült helyzet jöhet létre, amelyen próbálj meg felülkerekedni.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A házasságokban, régi együttélésekben olyan dolog történhet, amely miatt csalódottságot érezhetsz. Nem kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos ügyek bonyolítására. De az is lehet, hogy a környezetedben valaki hazudik.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A munkahelyed a mai napon nem a mosoly országa. Még az is lehet, hogy kolléga viselkedése miatt érezheted csalódottnak magad. Nagyon oda kell figyelni, hogy mit mondasz, mert elkiabálhatod a szerencsédet.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A párkapcsolatokban azért jöhet létre nehéz helyzet, mert talán a kedvesednek egzisztenciális problémája alakulhat ki. Ha szülő vagy, akkor a gyermeked miatt extra kiadásokra kerülhet sor. Ha most vásárolsz, figyelj az értékeidre, mert meglophatnak.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Még az is megtörténhet, hogy valami elromlik, amelynek a megjavíttatása nem lesz egyszerű. Nagyon fontos, hogy világosan fejezd ki magad, mert félreértésre van kilátás, amely miatt te kerülhetsz nehezebb helyzetbe. Balesetveszélyes a nap!

Bak
XII. 22. – I. 19.

Rendkívül balesetveszélyes ez a mai nap, légy sokkal óvatosabb. De az is lehet, hogy olyan dolog juthat a tudomásodra, amelyet nehezebben tudsz kezelni. Ne ess kétségbe, nem eszik olyan forrón a kását. Minden változik.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ha pénzről van szó, akkor sajnos a mai napon nem állsz a helyzet magaslatán, ami azt jelenti, hogy több lehet a kiadásod, mint a bevételed. Ha barátokról van szó, akkor jó lenne, ha az anyagiak nem lenne téma, mert össze is különbözhettek.

Halak
II. 19. – III. 20.

A munkahelyeden történhetnek olyan események, amelyek miatt úgy érezheted, mintha táncot járnának az idegeiden. A felettesed is olyan dologgal állhat elő, amely miatt csalódottnak érezheted magad. Viszont jól vásárolhatsz!