Horoszkóp 2018. december 2.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Összességében izgalmasnak mondható ez a mai nap, amikor több optimizmusra okot adó esemény történhet veled. Olyan dolog is megeshet, ami bizonyosság tesz abban, hogy helyesen gondolkodsz valakivel kapcsolatban.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Egy kis rosszindulatért neked sem kell a szomszédba menned. Szedd össze magad, és ha egy mód van rá, akkor ne mondj senkiről véleményt. Nincs itt az ideje a kritizálásnak. Mert, amit ezzel el szeretnél érni, az a visszájára fordulhat.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Minden esély megnyílhat arra, hogy új, felvillanyozó szerelem kezdődjön az életedben. De jobban teszed, ha hosszabb távon nem tervezel az illetővel. Élvezd ki a friss, zamatos szerelem minden ízét, szépségét, élj a pillanatnak.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Azokban a párkapcsolatokban, amelyekben már korábban sem ment minden gördülékenyen, előfordulhat, hogy kenyértörésre kerül sor. A testvéri, szomszédi kapcsolatokat neked kellene rendezni, mert ez a helyzet tarthatatlanná válhat.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Minden adott lesz ahhoz, hogy rendbe szedj egy olyan ügyet, amely nem új keletű, és amely miatt a családi életed nem olyan kerékvágásban folyik, ahogy kellene. Ha szülő vagy, akkor a gyermeked miatt öröm hullámzik át a lelkeden.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Minden adott lesz ahhoz, hogy megújíts egy régi kapcsolatot, amitől ismét olyan szorosan kötődhettek majd egymáshoz, mint a szerelmetek hajnalán. Az időjárási frontokra sokkal érzékenyebb vagy, ez lehet az oka az esetleges rossz közérzetnek.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A pénz nem boldogít – tartja a közmondás. De ez most rád nem igaz, mert éppen az ellenkezőjét érzed. Ha megszorulsz anyagilag, akkor testvéredre vagy a rokonodra számíthatsz, akik önzetlenül siethetnek a segítségedre.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Úgy érezheted, mintha a megújulás időszakát élnéd, amikor a sors új lehetőségeket kínál, amivel sokat kereshetsz, és talán még a tartalékaidat is növelni tudod. Egy utazás nagyobb anyagi áldozattal jár, de minden pénzt megér!

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A szerelemben csodálatos közjátéknak lehetsz tanúja, amiért a másik is rajongani fog. A pénzedre viszont jobban ügyelj! A munkával kapcsolatos terveid nagyon jók, most kellene a tettek mezejére lépned, mert óriási sikert arathatsz.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Kissé idegesebb lehetsz a mai napon, mert olyan szabályokhoz kellene igazodnod, amelyeket nem tartasz ésszerűnek. Légy egy kicsit türelmesebb mindenkivel, így érheted el azt, amit szeretnél megvalósítani. Pénzedre jobban vigyázz.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A nyugalmat a mai napon nehéz lesz megőrizni. Különféle átalakítások borzolhatják a kedélyedet, amelyek eleinte ellenszenvesek, de aztán úrrá leszel kezdeti idegességeden, mert a változások szelét a vitorládba foghatod.

Halak
II. 19. – III. 20.

Azokban a kapcsolatokban, amelyeket a titkolódzások, elhallgatások mérgeztek, most olyan esemény történhet, amely véget vethet a bizonytalanságnak. Elérkezik a pillanat, amikor tiszta vizet kell önteni a pohárba.