Horoszkóp 2018. december 1.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Összességében a mai nap jónak mondható, amikor olyan dolgokat csinálhatsz, amelytől jó lesz a kedved. Előfordulhat, hogy valamiért lelkesedsz, aztán hirtelen rájössz arra, hogy a dolog nem is érdekel. Ez előtt a társad értetlenül állhat.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Már csak az hiányzik, hogy vallási vagy politikai kérdésekkel foglalkozz. Ugyanis ebben az esetben minden adott lesz ahhoz, hogy akivel ezt a témát taglalod, azzal alaposan összevessz, és hosszabb ideig lehet közöttetek mosolyszünet.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Soha nem voltál önző, pedig most ilyen magatartásra lenne szükség. Muszáj képviselned a saját érdekeidet, mert senki sem fogja tolni a szekeredet. Ha magánéletről van szó, akkor ne hallgass se rokonra, se közeli ismerősre, mert rossz tanácsokat adhatnak.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Még az is lehet, hogy végre ma nem kell dolgoznod, élvezheted az életet. Az elmúlt időszakban történt események miatt boldognak és elégedettnek érezheted magad. Ha tudsz, akkor szakíts időt testmozgásra, ami jót tesz még a kedélyállapotodnak is.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A nagyvonalúság lehet a mai nap rád jellemző. Olyan dolog felett is szemet hunyhatsz, amelyen mások kiborulhatnak. Amennyiben szülő vagy, gyermeked örömet szerezhet neked, amelynek hatására más színben láthatod a világot, illetve az ő jövőjét.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Rábeszélőképességed kitűnő, könnyen meg tudsz másokat győzni a véleményed igazságáról. Sokoldalú vagy, ezért egyszerre több irányba is tudsz figyelni vagy éppen dolgozni. Kis négylábú kedvenc miatt boldog perceket élhetsz át.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A személyes szabadságra nagy súlyt fektethetsz, és hevesen tiltakozhatsz a kötöttségek ellen. Ez lehet az oka annak, hogy olyan valakivel alakulhat ki feszültség a kapcsolatodban, aki igazán közel áll hozzád. Értéktárgyaidra vigyázz, mert meglophatnak.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy nem veszed észre, mikor csípsz, mikor szúrsz, mikor okozol fájdalmat a másiknak. Különösen a szócsatákban vagy ma otthon, a vitát addig erőltetheted, amíg csak borotvaélen nem táncol a helyzet.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Hirtelen haragra gerjedhetsz, ám nagyon gyorsan lecsillapodsz. És ezután tökéletesen el tudod felejteni az eseményt. Barát, akivel korábban szoros volt a kapcsolatod, érzi, hogy már nem fontos az életedben.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Erős akarat és következetesség lehet rád a jellemző a mai napon. Így érheted könnyebben el mindazt, amit szeretnél, amit korábban már tervbe vettél. Ha utaznod kell, akkor acélozd meg az idegeid: váratlan kellemetlenséggel számolhatsz.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Még az a szerencse, hogy a fejed a nyakadon van, különben még azt is elveszíthetnéd. Szétszórtság, feledékenység lehet rád a mai napon a jellemző. Ettől pedig egy közeli hozzátartozód teljesen kiakadhat, és akár össze is veszhettek.

Halak
II. 19. – III. 20.

A jóindulat, a szeretet sugárzik belőled. Így aztán nem csodálkozhatsz azon, hogy egyre többen keresik a társaságodat. Agytekervényeid az ötödik sebességbe kapcsolnak: pillanatok alatt megtanulhatod még azt is, amit korábban képtelen voltál elsajátítani.