Horoszkóp 2018. november 30.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Olyan dolog juthat az eszedbe, amely miatt összeszorulhat a szíved, és talán egy-két könnycsepp is csillogni fog a szemedben. Ha utazol, akkor nagyon jól érezheted magad, és olyan valakivel találkozhatsz, aki miatt hevesebben verhet a szíved.

Bika
IV. 20. – V. 20.

A mai napon talán még a vérkeringésed is lassabb lesz, ez lehet az oka annak, hogy szeretnél kicsit lazítani, kényelmesen élni. Nem is kell megfognod a munka végét, élvezd csak az édes semmittevést. Valakinek az önzése megdöbbenthet.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Megtörténhet, hogy az a kettősség, ami jellemző rád, most lelki bizonytalansághoz vezet. Aztán olyan valakivel találkozhatsz, aki kimozdíthat ebből az állapotból, és újra vidám, bizakodó, erős és rendíthetetlen lehetsz.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

A mai napodat erősen befolyásolhatja a rokonszenv és az ellenszenv. Ennek köszönhetően három lépés távolságot tarthatsz valakivel. Mást pedig beavathatsz az életed titkos területébe. A falatozást ne vidd ma túlzásba.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Hiú ábrándokat kergetsz akkor, amikor azt hiszed, hogy akit nagyon szeretsz, azt össze tudod hozni azzal a személlyel, aki mindkettőtök számára fontos, csak másként. A párkapcsolatokban akkor lesz nyugalom, ha elfogadóan viselkedsz.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Még az is lehet, hogy rászánod magad egy olyan tevékenységre, amelyet egy ideje már halogattál, amelyhez nem éreztél se erőt magadban, se kedvet. Nagyobb vásárlás bonyolítására is kiváló ez a nap éppen úgy, mint utazásra.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Erősnek és energikusnak érezheted a mai napon magad. Ha egészségi problémád van, akkor a gyógyulás útjára léptél. Ha érzelmekről van szó, akkor sajnos hajlamossá válhatsz ábrándokat kergetni. Olyasmit gondolhatsz, aminek nincs valóságalapja.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Jó lenne, ha ma sokáig durmolnál, ágyban maradnál. Ha ez nem lehetséges, akkor bizony előfordulhat, hogy olyan morcos leszel, hogy jobb, ha a kora délelőtti órákban nem nagyon szólna hozzád senki. Ha utazol, váratlan nehézségre számíthatsz.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Használd ki ezt a napot, és pihenj, csinálj olyan dolgokat, amelyhez igazán kedvet érzel. Muszáj lenne az energiaraktáraidat feltölteni, mert a következő héten olyan sok és nehéz feladatot kell megoldanod, amihez óriási energiára van szükség.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Nem foglalkozol apró kérdésekkel, piszlicsáré ügyekkel. Ezt átengedheted másnak, így aztán nem gond, ha csak a nagy dolgokra koncentrálsz. Ha vendégségbe mész, akkor ne menj üres kézzel. Azt vedd, amit te is szívesen kapnál ilyen esetben.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Olyan hír juthat a fülecskédbe, amely miatt haragra lobbanhatsz. Fogd vissza magad, és mielőtt megszólalsz, számolj el legalább háromig. Így kiderülhet, hogy valamit félreérthettél, és nem hozol téves döntést. Ha szülő vagy, csemetéddel foglalkozz ma többet.

Halak
II. 19. – III. 20.

A mai napon mimózaszerű túlérzékenység lehet rád a jellemző. Az is előfordulhat, hogy túlfinomult lelkednek szüksége van arra, hogy megszépítsd az életet. Ezért ragadhatod magad füllentésre. Művészi élmény feldobottá tehet.