Horoszkóp 2018. november 29.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Előfordulhat, hogy a munkahelyeden olyan változások zajlanak, amelyek érzékenyen érintik a te zsebedet is. Ez tehet idegessé, ami kihat az otthoni ügyekre is. A partnered tanácsát ne fogadd meg, mert akkor tényleg hátrányba kerülhetsz.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Talán azért lehetsz ideges, mert nem tudod, csak sejted, hogy milyen változások történhetnek a munkahelyeden. Ne aggódj, csak győztesen kerülhetsz ki ebből a szituációból, mert nagyon jól tudsz alkalmazkodni a változó körülményekhez.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A párkapcsolatokban előfordulhat, hogy a válás gondolatával foglalkozol. Ugyan a közvetlen környezetedben mindenki azt mondja, hogy ez őrültség, de senki sem tudja, hogy mit élsz át nap, mint nap. Ezért senkire ne hallgass, csak a szívedre.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Talán a mai napon olyan dologra is jut időd és erőd, amelyre egy ideje már vártál. Illetve, ami miatt könnyebbnek érezheted az életed. Nagyobb vásárlást érdemes a mai napon bonyolítani, mert talán még egy jó kis leértékelést is kifoghatsz.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Még az is lehet, hogy egy rokon segítségét kell kérned, különben lecsúszol valami nagyon jó lehetőségről. A művészetekkel való foglalkozás feltöltheti a lelki és a szellemi energiaraktáraidat. Kiváló a mai nap szerződéskötésre, vizsgára, felvételire.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Erőd teljében lehetsz a mai napon, amikor olyan feladatokat is el tudsz látni, amelyeket talán halogattál, vagy nem éreztél se kedvet, se energiát az elvégzésére. Rokonnal fontos dolgok megbeszélésére kerülhet sor.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Kiváló ez a nap utazásra, a testvéri, szomszédi kapcsolatok rendezésére. A regenerációs készséged fantasztikus, ezért ha egészségi problémád van, akkor a gyógyulás útjára léphetsz. Banki, biztosítási és egyéb pénzzel kapcsolatos ügyek intézésére jó a nap.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A baráti kapcsolatokra nagy szükséged lesz, ezért nem ártana, ha többet törődnél azzal a személlyel, akivel az utóbbi időben kevesebbet beszélsz, találkozol, a munkára, magánéletre hivatkozva. Vásárlásra, otthonod takarítására pompás a nap.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társad olyan dologgal állhat elő, amitől még a nem létező szőrszálaid is az égnek állhatnak. Mivel a mai napon rendkívül jól menedzselheted önmagad, ezért érdemes lenne most előadni a főnöködnek mindazt, ami régóta foglalkoztat.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Még az is lehet, hogy búcsút inthetsz valakinek vagy valaminek, és új irányban folytathatod tovább az életed. Ha vizsgázol, felvételizel, akkor a dolgok úgy alakulnak, ahogyan azt a legszebb álmaidban láthattad.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Jó lenne, ha egy kicsit többet adnál magadra. Ne légy annyira smucig, hogy lerobbant cuccokban jársz. Főleg akkor, amikor az első benyomás sokkal fontosabb most, mint máskor. Az időjárási front miatt vérnyomás problémáid lehetnek.

Halak
II. 19. – III. 20.

Kiteljesedhetsz egy olyan tevékenységben, amelyről eddig talán nem is hallottál. Olyan dologra adhatsz ki pénzt, amely nem neked, hanem inkább a társadnak fontos, és amelynek önbizalomnövelő a hatása. Testmozgást iktass a mai napba.