Horoszkóp 2018. november 28.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

A párkapcsolatokban a feszültségek, a viták, a hatalmi harcok, az esetleges féltékenységek hatására idegesítő helyzet alakulhat ki. Aztán lenyugszanak a kedélyek, amely talán annak is köszönhető, hogy az életnek más területén boldogító esemény történik.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Rendkívül termékeny a mai nap, amikor olyan ötleteid támadhatnak, amelyek aranyat érhetnek. A sors előnyös helyzetbe hozhat, amely miatt kolléga vagy a közvetlen környezetedben valaki sárga lesz az irigységtől. Ne törődj vele!

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A szerelemben hajlamossá válhatsz a szédítésre. Még az is lehet, hogy nagyokat mondasz, ami jólesik a lelkednek. A régi párkapcsolatokban, amelyben nem volt minden fenékig tejföl, tarthatatlan helyzet jöhet létre. Minél előbb lépj a távozás hímes mezejére.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Talán még sohasem érezted annyira a régi mondás igazát, mint most, miszerint az idő pénz. Nem annyira a te tempódon múlik az, hogy valami sokba fog kerülni vagy megúszod olcsóbban, hanem másokén. Balesetveszélyes a mai nap, légy óvatos.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Hajlamossá válhatsz a hajcsár viselkedésre, ami nem baj, mert ugyan nem lesz emiatt mindenki jó véleménnyel rólad, viszont sokkal kevesebbe fog kerülni mindaz, amit elterveztél, ami fontos neked. Rokon életének alakulása miatt boldogságot érezhetsz.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A munkában olyan változásokra van kilátás, amely miatt nem kell aggodalmaskodnod, mert talán jobb helyzetbe kerülsz, mint amiben vagy. Az értékesebb vásárlások bonyolítására kiváló ez a nap. Mert, amit ma veszel, az nagyon megéri az árát.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Ha egészségi problémád van, akkor fordulj orvoshoz, mert ha nem kezeled, olyan szövődménye lehet, amely miatt sokkal komolyabb gondjaid alakulhatnak ki. Egy esemény láttán változás következhet be az értékrendedben.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Könnyebben megszabadulhatsz a régi beidegződésektől, és ez nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy másként lásd a világot, és abban a saját helyedet. Most érkezik el az idő, hogy olyan új dologba vágd a fejszéd, amely miatt megváltozik az életed.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Minden idegszáladdal a pénzre koncentrálhatsz, és nem is annyira saját magadnak, mint inkább másoknak kívánsz segítséget nyújtani, és ezzel boldoggá tenni őket. A házasságokban, régi együttélésekben partnereddel légy sokkal türelmesebb.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Talán őrlődhetsz, mert tudod, hogy nagy változások lesznek, csak azt nem tudod, hogy ez téged hogyan érint majd. Ne aggódj, csak győztesen kerülhetsz ki ebből az új helyzetből is, mert jól alkalmazkodhatsz a változó körülményekhez.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A párkapcsolatokban előfordulhatnak problémák, de ezek nem olyan súlyosak, hogy megforduljon a fejecskédben: talán jobb lenne az életed a párod nélkül. A környezetedben van az a személy, aki energiavámpír módjára viselkedik.

Halak
II. 19. – III. 20.

Úgy érezheted, a partnered visszahúz, olyan nagy terhek nehezednek éppen az ő igényei miatt a válladra. De az is lehet, hogy bizonyos dolgokhoz annyira ragaszkodik, hogy ez téged kiborít. Az őszinte beszélgetésnek most van itt az ideje.