Horoszkóp 2018. november 27.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Igyekezz legyőzni a féltékenység érzését. Igazán nincs okod rá, és ezzel a viselkedéssel csak elvadítod, illetve más karjába űzheted a kedvesed. Társaddal az anyagiak miatt lehet feszültebb a viszonyod, akivel ezért nehéz szót érteni.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Az esetleges pénzügyi problémák átmeneti jellegűek. Ezért a mai napon nem kellene egyáltalán pénzzel kapcsolatos ügyeket érinteni, mert minden változik. Ha egészségi probléma alakul ki, akkor nyomban fordulj orvoshoz, ne kezeld magad.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Előfordulhat, hogy olyan lehetőséget sodor az utadba az élet, amely miatt az öröm érzése hatalmasodhat el rajtad. Rokonnal szemben jobb lenne, ha három lépés távolságot tartanál, így elkerülheted, hogy a lelkedbe gázoljon, megbántson.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

A meglévő kapcsolatokban változásokra van kilátás. Ha volt közöttetek ellentét, akkor ez most kisimíthatóvá válik, amiben talán szerepe lehet annak is, hogy valaki mindent megtesz azért, hogy a te családod tagjai boldogok legyenek.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Minden lehetségessé válik! Még az is, hogy állást változtass, vagy új szerződést köss. A párkapcsolatokban a jövővel kapcsolatos események történhetnek. Bátran tervezhetsz hosszabb távra. Ha pénzről van szó, nem lesz okod panaszra.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Még az is megtörténhet, hogy a következő időben többet utazhatsz. De az is lehet, hogy a tudásodat kívánod gyarapítani, és beiratkozol egy tanfolyamra. Ha vizsgázol nem lesz okod panaszra: úgy szerepelhetsz, hogy büszke lehetsz önmagadra.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Minden változás csak jót tesz neked, és az a csoda is megtörténhet, hogy még olyan elismerésben is részed lehet, amely miatt még az a rokon is örömöt érezhet, akivel nem volt szoros a kapcsolatod. Baráti kapcsolat, ha hiányzik, tedd meg felé az első lépést.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Végre-valahára meg tudsz szabadulni attól, amely miatt olykor a szorongás kerített a hatalmába, és nehezebben jött álom a szemedre. Kiváló ez a nap ingatlannal, rokonokkal való ügyek intézésére. Orvosi vizsgálat gyorsan lebonyolíthatóvá válik.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Költözés lehetősége lóghat a levegőben. De előfordulhat, ha vizsgázol, akkor ez a lehető legjobban sikerülhet. Ismét felveheted a szorosabb kapcsolatot egy olyan baráttal, akivel az utóbbi időben hanyagoltátok a találkozást.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Megkötheted életed talán legjobb szerződését, hosszabb időt tölthetsz el távol a családodtól, az otthonodtól. Még az is lehet, hogy egy igazán jó, de nagyobb felelősséggel járó feladat szólít el hosszabb időre idegen országba.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Összefuthatsz egy régi baráttal, jó ismerőssel. Olyan dolgokat hallhatsz, amelyek miatt talán még egy-két könnycseppet is elmorzsolhatsz a szemed sarkában. Nagyobb vásárlást csak listával a kézben bonyolíts, így kerülheted el a pénzszórást.

Halak
II. 19. – III. 20.

Olyan változó lehet a hangulatod, mint a tavaszi időjárás. Ennek az az oka, hogy hol jobban, pontosabban gyorsabban mennek a dolgok, amelyeket már régebben elterveztél, hol rosszabbul, vagyis lassan és döcögve. Rokonnal foglalkozz többet.