Horoszkóp 2018. november 26.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Olyan dolgok miatt aggodalmaskodhatsz, amelyek egyáltalán nem fenyegetnek téged. Ezzel a magatartással azonban csak saját magadat gyengítheted, pazarolhatod az energiáidat. Ha pénzről van szó, akkor a helyzet magaslatán állhatsz!

Bika
IV. 20. – V. 20.

Még az is lehet, hogy hihetetlenül nagy mennyiségű munka szakad a nyakadba. A kollégák között van az a személy, akitől még a nem létező szőrszálaid is az égnek állnak. Ha szülő vagy, gyermekedhez nagy türelemre van szükség.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Rengeteget kell dolgoznod, talán még pluszfeladatot is el kell vállalnod, mert a pénzre minden eddiginél nagyobb szükséged lesz. Különösen, hogy ingatlan, vagy a gyermeked, esetleg adó ügyek miatt megnőhetnek a kiadásaid.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

A csodák napja lehet a mai. Amikor még az is megeshet, hogy be tudsz hajtani egy olyan összeget, amely jár neked, és amelyről talán már le is mondtál. A szerelmi kapcsolatokban a bolhából elefánt alakulhat ki. Ezért ne menj bele vitába.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A munkahelyeden átalakulásokra van kilátás, előfordulhat, hogy egy kollégával nehezebben jössz ki. De az is megtörténhet, hogy a felettesed életében történhetnek olyan változások, amelyek a te életedre is kihatnak.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Amennyiben párkapcsolatban élsz, akkor a társad életében olyan események történhetnek, amelyek jó hatással lesznek az egész család életére. Olyan barát segítségére lenne szükséged, akivel rendezetlen a kapcsolatod. Neked kell az első lépést megtenni felé.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Amennyiben egészségi problémával küszködsz, ne aggódj, mert a gyógyulás útjára lépsz. Viszont olyan szekér után, amely nem akar felvenni, nem szabad futni. Inkább légy nyitott, mert a nagy szerelem, az igazi ott van a közvetlen környezetedben.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy anyagi ügyek miatt válsz feszültebbé, ez lehet az oka annak, hogy nehezebb most veled szót érteni. Ám mindez átmeneti, mert a pénzügyi problémák gyorsan megoldódnak. A párkapcsolatban vitára van kilátás.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Egy baráti kapcsolat sokkal mélyebbé válhat, és ez új távlatokat nyithat meg előttetek. Gyermek miatt is elégedett lehetsz, hiszen a csemetéd könnyebben elérheti mindazt, amire te is titokban áhítoztál. Pénzedre jobban ügyelj.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Még az is lehet, hogy szeretnél többet utazni, amire a sors most nem kínál lehetőséget. Illetve kerüld a kedvezményes utakat, mert ugyan nagyon megérik az árukat, de külföldön olyan esemény történhet, amelyet sohasem fogsz elfelejteni.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A feszültséget könnyedén legyőzöd, és a szeretet, a jóság csak úgy sugárzik belőled. Persze ehhez hozzájárulhat az is, hogy a környezetedben több olyan ember van, akik szívből szeretnek, és szinte mindenben támogatnak.

Halak
II. 19. – III. 20.

Egy váratlan találkozás mélyen megérintheti a lelked, úgy érezheted, mintha időtlen idők óta ismernétek egymást. Ez a kapcsolat tele lesz titokzatossággal, varázslatosnak érezheted az életet. Misztikus gondolatok is felmerülhetnek benned.