Horoszkóp 2018. november 25.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

A mai napon kedvező benyomást tehetsz másokra. Szinte vonzod magadhoz a hasznot hozó embereket és helyzeteket. Tartsd nyitva a szemed és a füled, mert egy nagyon jó lehetőség van kilátásban. Ha utazol, jól fogod érezni magad.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Barátkozó és gyengéd hangulatba lehetsz és ezt környezeted is viszonozni fogja. Jó ez a nap mindenféle társas összejövetelre, vendégeskedésre. Ha párkapcsolati problémád van, akkor eljön a pillanat, hogy mindent megbeszéljetek.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Itt a ragyogó alkalom, hogy végre olyan problémákat is megbeszélj, amely talán már jó ideje nyomasztott. Muszáj kibeszélni magadból a gondokat, mert ha nem teszed, akkor a lelki problémák testi tüneteket okozhatnak. Akár meg is betegíthetnek.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Még az is lehet, hogy most olyan szerelmi kapcsolat kezdődik, amely miatt örömödben fülig érhet a szád. A meglévő viszonyokban is olyan dolgok történhetnek, amelyek miatt boldogságot és elégedettséget érezhetsz. Hangulatod vidám lehet.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Jókedved határtalanná válhat, élvezni fogod mások társaságát és ők is a tiédet. Az lenne a legjobb, ha most félre tudnád tenni a kötelezettségeidet és lazítanál. Még az is lehet, hogy központi témád lehet a pénz, amelyből nincs annyi, amennyi elég lenne.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Remek a mai nap arra, hogy örömet találj a szép dolgokban és a környezeted csinosítsd. De olyan dolgokat is vásárolhatsz, amelyekkel az otthonodat szebbé teheted. Érdemes lenne felhívni egy olyan személyt, akivel régóta nem beszéltél.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Nem vagy igazán olyan hangulatban, hogy fegyelmezett munkára tudnád fogni magad. Hajlamossá válhatsz a figyelmetlenségre, és ennek akár baleset is lehet a következménye. Több lehet ma a kiadásod, de van miből költeni, nem lesz gond.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Minden rendben lehet a kapcsolatok terén. Élvezheted a barátaid társaságát, és talán találkozhatsz valakivel, aki később fontossá válhat a számodra. De az is megeshet, ha szülő vagy, a csemetéd miatt boldogságot és kiegyensúlyozottságot érezhetsz.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A kapcsolataid – különösen a „kétszemélyesek” – ma kedvezően alakulhatnak. Minden jó úton halad, az esetleges nehézségeket ilyenkor érdemes elsimítani. Ha szülő vagy, akkor a gyermeked erőszakossá válhat, amit nehezebben tudsz kezelni.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Állj meg egy pillanatra, és tudatosítsd: milyen sokat jelent neked a társad. Az is lehet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, akiről a találkozás pillanatában úgy érezheted, mintha időtlen idők óta ismernétek egymást. Pénzedre vigyázz!

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Még az is lehet, hogy a mai napon meglepődve tapasztalod, milyen gyengéden érzel valaki iránt. De az is megeshet, hogy annyira optimista vagy, hogy emiatt többen szeretnének a környezetedben tartózkodni, hogy a sok jóból rájuk is ragadjon valami.

Halak
II. 19. – III. 20.

Kellemesen alakulhat ez a mai nap, amikor többször járhatnak a gondolataid egy olyan személy körül, aki iránt gyengéden érezhetsz. De az is lehet, hogy összefuthatsz egy régi ismerőssel és kellemes emlékek rohanhatnak meg…