Horoszkóp 2018. november 24.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

A mai nap nem túl jó a kommunikációra. Ugyanis zavaros félreértések keletkezhetnek. Ezért maradj őszinte és egyenes, amennyire csak lehet. Teljesen mindegy, hogy milyen az idő, próbálj meg több időt tölteni a szabad levegőn, ami jó hatást gyakorol rád.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Úgy tűnhet, a mai napon több benyomás zúdulhat rád, mint amennyivel meg tudsz birkózni. Valójában a szokottnál is érzékenyebbé válhatsz a számba vehető környezeti hatásokra. Tedd félre az igényes, aprólékos munkát pár napra.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A legkisebb stressz is idegfeszültséget okozhat. Zavarodottnak és ingerültnek érezheted a mai napon magad. Előfordulhat, hogy valaki olyan dologgal állhat elő, amelyet képtelen vagy elfogadni. Pénzedre jobban ügyelj, mert kár érhet.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Érdemes lenne vízzel kapcsolatos tevékenységet folytatni. De nagyon jót tenne, ha élveznéd a szaunázást, mert a meleg levegő megszabadíthat a méreganyagoktól. Úgy érezheted magad, mintha újjászületnél. Mozi vagy színház is jó hatással lehet rád.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Érdemes lenne a konyhába serénykedni, és új receptet kipróbálni, amivel elkápráztathatod a családodat, vagy azokat, akiket szeretsz. Ha utazol, nehéz helyzet alakulhat ki, de az is lehet, hogy olyan kiadásra kerülhet sor, amire nem számítasz.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A mai napon képes leszel kellő nyomatékkal és hatékonysággal keresztülvinni elképzeléseidet, nézeteidet. Egyszerűen olyan erővel és energiával rendelkezel, hogy úgy érezheted, nincs előtted lehetetlen. Érdemes lenne nagyobb vásárlást bonyolítani.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Gondolkodásod mélyenszántó és metszően éles lehet, így aztán nem csoda, hogy a végére tudsz járni minden témának, amely már egy ideje foglalkoztat. De az is lehet, hogy végére akarsz járni egy dolognak, képes lehetsz leásni a gond gyökeréig is.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy elmélyült, komoly, hasznos és fajsúlyos eszmecserét folytathatsz a mai napon. Találkozhatsz valakivel, akinek a nézetei fontos befolyással bírnak majd a gondolkodásodra. De az is lehet, hogy nagy terveket szövögetsz.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Próbálj meg lefaragni abból a vágyadból, hogy másokra erőltesd a saját gondolkodásmódodat. Hajlamossá válhatsz olyan témában vitát kezdeményezni, amelyek nem is annyira lényegesek. Régi sérelmeket sem kellene előrángatni…

Bak
XII. 22. – I. 19.

Jól tennéd, ha a mai napon egyetlen témára vagy gondolatra összpontosítanád a  figyelmedet, minden más kizárásával, ami nagyszerűen kamatoztatható a mögöttes tartalmak felkutatásában. Mindegy, milyen az idő, járj a természetben.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Érdemes lenne a mai napon elméd fénycsóváját befelé fordítani, hogy jobban megismerd önmagadat és fejleszd önismereted, fokozd a tudatosságodat. Megtörténhet, hogy váratlan vendég kopogtat, aki kellemes meglepetés lehet.

Halak
II. 19. – III. 20.

Ha a mai napon dolgoznod kell, akkor nem lesz okod panaszra, mert nagyon jó formában lehetsz, és éghet a kezed alatt a munka. Nagyon jól tudod képviselni anyagilag a saját érdekeidet, ezért ebben a témában most kellene beszélgetést folytatni.