Horoszkóp 2018. november 23.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Agytekervényeid az ötödik sebességbe kapcsolhatnak, de hajlamossá válhatsz a figyelmetlenségre is, így aztán nem csodálkozhatsz azon, ha hibát vétesz. Közlekedés során nagyobb óvatosságra lenne szükség, mert roppant balesetveszélyes a nap.

Bika
IV. 20. – V. 20.

A tapintatosság a mai napon nem az erős oldalad. Légy tudatában ennek és próbálj meg nem úgy viselkedni, hogy a közvetlen környezetedben többen az egérutat keressék. Anyagi ügyeid alakulása miatt nem kell aggódnod, lesz mit aprítani a tejbe.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Ha valamennyire uralni tudod az agyműködésed tempóját, akkor a mai napon jól fogsz haladni. Sőt, még régebbi problémának a végére is pont kerülhet. De az is lehet, hogy olyan valakivel kommunikálhatsz, aki jó tanácsokat tud adni a jövővel kapcsolatban.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Még az is lehet, hogy a mai napon a zavaros gondolkodás lehet rád a jellemző. A tisztánlátás hiánya miatt fontos, hogy ne hozz döntést. Különösen, ha új dologról van szó. Ha hosszabb utazásra készülsz, akkor ez később többe kerülhet, mint ahogy most látszik.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Egyelőre tedd félre a színtiszta logikát igénylő problémákat. Gazdag képzeletvilágod nem lesz mindenki számára követhető, de nem árt az óvatosság: a túlzásba vitt képzelgés illúziók rabjává tehet. A pénz ma jön és megy…

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Ámulatba ejtő módon bele tudsz látni embertársaidba. A megérzéseid fantasztikusan működnek, ezért hallgatnod kellene arra, amit az ösztöneid súgnak, mert akár előnyös helyzetet is élvezhetsz. Rokonnal szemben légy óvatos, mert akaratlan megsértheted.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Még az is lehet, hogy érdeklődhetsz az okkult, misztikus, ezoterikus dolgok iránt. Ha most akarsz felkeresni jóst, akkor ezt a lehető legjobbkor teszed, mert olyan dolgokat hallhatsz tőle, amelyekkel az életed valóban könnyebb lehet…

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy a mai napot legszívesebben álmodozással töltenéd. Az lenne a legjobb, ha nem foglalkoznál kifogástalan logikát és okfejtést igénylő tennivalókkal. Az otthonodban meg kell fognod a munka végét, és amit lehet, megcsinálni.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Gondolkodásod kissé fegyelmezetlenné válhat a mai napon. Még az is lehet, hogy a gyakorlati kérdések hidegen hagynak. Nyugodtan add át magad szárnyaló fantáziád világának és merj nagyot álmodni, mert most a legmerészebb álmod is valóra válhat.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Ha nem érdekel az ezotéria, akkor a mai napon olyan élményben lehet részed, amely megváltoztat: ezután érdekelni fog a láthatatlan világ. Ráadásul találkozhatsz egy olyan személlyel, aki ebben a témában járatos és sok izgalmas dologba avathat be.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Légy nagyon óvatos mindenféle üzleti tárgyalással. Fennáll ugyanis a megtévesztés veszélye. Te maradj teljes mértékben őszinte, nyílt, egyenes és fejezd ki világosan magad. A nagyobb vásárlások lebonyolítására kiváló ez a mai nap.

Halak
II. 19. – III. 20.

Fogékonyságod és ráérző képességed ma felerősödhet, ami a spiritualitás felé fordíthat. Nem ajánlott ma közösködni senkivel, mert anyagilag te húzhatod a rövidebbet. Ha elégedetlen vagy a munkahelyeddel, inkább ne most ez ügyben döntést.