Horoszkóp 2018. november 22.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

A házasságokban, a régi párkapcsolatokban a társad olyan dologgal állhat elő, amely miatt kinyílhat a kisbicska a zsebedben. Ha nem akarsz veszekedést, akkor próbálj meg uralkodni magadon. Anyagi ügyeid pompásan alakulhatnak, most vásárolj!

Bika
IV. 20. – V. 20.

Ha pénzről van szó, akkor a mai napon nem állsz a helyzet magaslatán. Ami azt jelenti, hogy a nagy elővigyázatosság ellenére is olyan dologra adhatsz ki, ami nem éri meg az árát. Vagy, ami máshol, esetleg később sokkal olcsóbb lehet.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Robbanásveszélyes a helyzet, ha magánéletről van szó. Próbálj meg higgadt maradni, még akkor is, amikor valaki úgy hazudik, mintha könyvből olvasná. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön most áldás van. Nagyobb vásárlást most bonyolíts.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Még az is lehet, hogy kiderülhet: pótolhatatlan vagy. Vannak, akikkel talán félszavakból is megérthetitek egymást. De vannak olyanok, akik a hátad mögött csupa gonosz dolgot mondhatnak rólad. Talán tudod is, hogy kiről van szó…

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Izgalmas lehet a mai napod, amikor több dolgot tudsz elvégezni, és még olyasmiben is jó eredményt tudsz elérni, ami már egy ideje foglalkoztat. Itt az ideje, hogy pontot tegyél egy olyan ügynek a végére, amely miatt egy ideje nehezebben jön álom a szemedre.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Rokonokkal szemben elnézőbbnek kell lenned. Különösen, ha egyiküknek az egészségével van problémája, mert vele szemben a türelem rózsát terem. Közlekedés során meg kell acélozni az idegeidet. Hivatalos ügyek bonyolítására jó ez a nap.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Összességében pompásan alakulhat ez a nap, hiszen több dolog alakulhat a kedved szerint. Megeshet, hogy olyan valakivel találkozhatsz, aki nagyon jó hatással lehet a hangulatodra. Ha párkapcsolatban élsz, a társaddal szemben légy engedékenyebb.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Baráti kapcsolat próbatétel elé kerülhet. Ha szeretnéd, hogy ez az ismeretség ne szakadjon meg, akkor most neked kell többet tenni. Vannak olyanok a környezetedben, akiknek a rosszindulata előtt értetlenül állhatsz.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Kedvez az idő ingatlanügylet bonyolítására. Ha kölcsönre lenne szükséged, akkor érdemes a mai napon ezt az ügyet intézni. A házkörüli munkák végzésére, vagy az otthonod díszítésére is most kellene sort keríteni. Bírságveszélyes a nap, légy óvatos.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Ha nagyobb utazásra kerülne sor, akkor nehézséggel kell számolnod. De az is lehet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, akit ki nem állhatsz már a találkozás első pillanatában. A munkahelyeden bosszantó helyzet jöhet létre.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Mindig is tudtad, hogy nem annyira a tudás, a tehetség számít, hanem a kapcsolatok. Te is csatasorba állíthatod az ismeretségeidet, mert ennek köszönhetően előnyösebb helyzetbe kerülhetsz. Még az is lehet, hogy visszautasíthatatlan ajánlattal találnak meg.

Halak
II. 19. – III. 20.

A munkahelyeden olyan helyzet jöhet létre, amelyet talán nehezebben tudsz kezelni. De az is lehet, hogy vannak a környezetedben olyanok, akik áskálódnak, a viselkedésük előtt értetlenül állhatsz. Kulturális esemény jó hatást gyakorol a lelkedre.