Horoszkóp 2018. november 21.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Még az is lehet, hogy olyan valaki juthat a mai napon többször az eszedbe, akihez egykor gyengéd szálakkal kötődtél, és akivel már jó ideje nem állhatsz kapcsolatban. Az emlékek hatására még az is lehet, hogy könny csilloghat a szemedben…

Bika
IV. 20. – V. 20.

Még az is előfordulhat, hogy a mai napon olyan pletyka jut el a fülecskédbe, hogy hirtelen azt sem tudod: ébren vagy-e, netán álmodsz? Erős késztetést érezhetsz arra, hogy gyorsan tovább is add az információt. Így aztán valakivel közösen álmélkodhatsz.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Ha munkáról, megélhetésről van szó, akkor ki kell tartanod a véleményed mellett. Illetve amellett, amit jónak tartasz, amiről úgy gondolod, hogy helyes. Ugyanis most nagyon jól tudod képviselni saját magadat, és elérheted azt, amit szeretnél.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Még az is lehet, hogy valaki a háttérben állva próbál ártani neked. De az is megeshet, hogy olyan dologra jöhetsz rá, amely miatt leeshet az állad. Próbálj meg a munkára koncentrálni, mert hibát követhetsz el, amely miatt mélyebben zsebbe kell nyúlnod.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Izgalmakban bővelkedhet a mai nap, amikor csak kapkodhatod a fejed a történések miatt. De mindezek mellett nagyon jól meg tudod szervezni a napodat, és sok dolgot el tudsz végezni. Erős lesz a kísértés, hogy olyasmit tegyél, amit nem szabad…

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A párkapcsolatokban feszült helyzet jöhet létre, még az is lehet, hogy a kapcsolat nem állja ki a mostani próbát. Ha ajándékot vásárolsz, akkor csak olyan dolgot vegyél, aminek te is nagyon örülnél. Rokon miatt az idegeid megfeszülhetnek.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Kommunikációs zavarok alakulhatnak ki. Ezért nagyon fontos, hogy világosan fogalmazz, egyértelműen fejezd ki magad, így elkerülheted, hogy csalódást okozz, vagy téves következtetést vonj le. Pénzedre, értéktárgyaidra jobban ügyelj.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A közvetlen környezetedben valaki hajlamossá válhat a túlzásokra. A te feladatod, hogy az orrára koppints, és így észhez térítsd. Ha szülő vagy, akkor a gyermeked miatt feszült helyzet jöhet létre. Itt az ideje, hogy őszinte beszélgetést folytassatok.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Összességében kellemesen alakulhat ez a mai nap, hiszen több dolog alakulhat nagyon is a kedved szerint. Ha a családodban nyugalmat szeretnél, akkor kénytelen leszel engedni. Több feladat szakadhat a nyakadba, de bírod erővel, energiával.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Hol van a híres nyugalmad? Próbáld megőrizni a higgadtságodat, mert olyan dologra ragadtathatod magad, amellyel senki másnak nem árthatsz, csak saját magadnak. A fontosabb megbeszéléseket érdemes lenne kicsit későbbre halasztani.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Összességében szerencsésen alakulhat a napod. Olyan dologban is dűlőre juthatsz, amely már jó ideje foglalkoztathat. De a szőnyeg alá söpört problémák is megoldást követelhetnek, és mivel a helyzet magaslatán állsz, meg is oldhatod a gondokat.

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy olyan lehetőséget sodorhat az utadba a gondviselés, amely miatt hálát érezhetsz, hiszen ez nagyon jó hatást gyakorolhat az anyagi helyzetedre. A felettesed kevésbé elfogadó a mai napon, ezért vele csak kesztyűs kézzel bánj!