Horoszkóp 2018. november 20.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Nem kell idegeskedni, mert a dolgok másként alakulnak, mint ahogyan az most látszik. Minden esély meglehet arra, hogy olyan dologba vágd a fejszédet, amely miatt irigyeid száma hirtelen annyi lesz, mint égen a csillag!

Bika
IV. 20. – V. 20.

Ha orvosi vizsgálatra kerülne sor, ne aggódj, mert jó kezekben lehetsz. A mai napon ha pénzzel, biztosítással, hagyatékkal kapcsolatos ügyeket bonyolítasz, akkor jó, ha kötélből lesznek az idegeid, mert elképesztő és nehezen kezelhető helyzet jöhet létre.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Megdöbbenve tapasztalhatod, hogy milyen sok a korlátolt és rosszindulatú személy a környezetedben. Nem érdemes felvenni az eléd dobott kesztyűt, mert olyan vitára van kilátás, amely elsősorban téged viselhet meg. Nagyobb vásárlásra kiváló ez a nap.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Kolléga viselkedése előtt meglepetten állhatsz. De az is lehet, hogy a munkával kapcsolatban adódhat olyan helyzet, amelyet nem tudsz tolerálni. Próbáld megőrizni a nyugalmadat, és akkor nem kerülsz olyan helyzetbe, ami rabolja az energiádat.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Ha egyéjszakás kalandba keveredsz, akkor élvezheted a helyzetet. Bankkal, biztosítással, örökséggel kapcsolatos ügyek bonyolítására is kiváló ez a nap. Ha egészségi problémád van, akkor ne kezelgesd otthon magad, hanem fordulj orvoshoz.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társad úgy érezheti, hogy túlságosan rátelepszel. Nem hagyod őt levegőhöz jutni. Próbáld meg visszafogni magad, és figyelj jobban rá. Most ő legyen az első, ne te. Balesetveszélyes a nap, légy óvatos.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Megeshet, hogy újabb teher nehezedhet a válladra. De az is lehet, hogy kolléga miatt nagyobb erőfeszítéseket kell tenned. Sőt, olyan dologgal is foglalkoznod kell, amihez semmi közöd. Régi téma kerülhet terítékre, amelynek a végére pontot tehetsz.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Ha anyagi ügyekről van szó, akkor vissza kellene fognod magad, mert minden forintnak a popójára verhetsz. Ha most kívánod megvenni a karácsonyi ajándékok egy részét, akkor viszont ezt a lehető legjobbkor teszed. Jól vásárolhatsz!

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Soha nem volt aktuálisabb Murhpy törvénye, miszerint ami el tud romlani, az el is fog. Ha mesteremberre lenne szükséged, akkor alaposan körül kellene nézned, mert az is lehet, hogy Mekk Elekre tehetsz szert, aki méregdrágán rombolhat.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Még az is lehet, hogy olyan hír juthat a fülecskédbe, amely előtt döbbenten állhatsz. Nagyon fontos, hogy ne vegyél részt pletykálkodásban, mert ennek később megihatod a levét. A nagyobb vásárlást érdemes lenne elhalasztani, később jobb lehetőségek adódnak.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Soha nem volt aktuálisabb a régi mondás, miszerint közös lónak túrós a háta. Vagyis senkivel ne bonyolódj közös ügyletbe, mert anyagilag te húzhatod később a rövidebbet. Jobb lenne a vásárlásokat is elhalasztani, mert később olcsóbban juthatsz ahhoz, amire szükséged van.

Halak
II. 19. – III. 20.

Felettesednek megvan a maga baja, ezért a mai napon ne fordulj hozzá a téged foglalkoztató ügyekkel. Ha állásváltoztatáson töröd a fejedet, akkor várj még, mert csöbörből vödörbe kerülhetsz. Pénzedre, értéktárgyaidra jobban ügyelj, mert kár érhet.