Horoszkóp 2018. november 19.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Összességében pompás napod lehet, amikor több dolog alakulhat nagyon is a kedved szerint. Fontos, hogy ne szegd meg a szabályokat, mert ennek kemény bírság lehet a vége. Olyan hír is eljuthat a fülecskédbe, amelyet nem szabad továbbadni.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Meg kellene őrizni a hidegvéredet, így elkerülheted, hogy első felindulásból olyan dolgot mondj, vagy tegyél, amit a későbbiekben megbánhatsz. Az egészségedre mindennél jobban kellene vigyázni, mert egy vírus akár ágynak is dönthet.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Ezen a napon az is megtörténhet, hogy amibe korábban nagyobb energiát fektettél, az most semmivé válhat. Felettesednek a mai napon ne add elő a mondandódat, mert nem találsz nála nyitott fülekre. Ha párkapcsolatban élsz, légy engedékenyebb.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

A kollégáid között vannak olyanok, akik nem kedvelnek és még az is lehet, hogy ennek a mai napon hangot adnak. De az is lehet, hogy újabb feladat szakad a nyakadba, vagy vannak olyanok a környezetedben, akik akadályokat állíthatnak eléd.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A szerelem egén viharfelhők gyülekezhetnek. De az is lehet, hogy elfogadhatatlan helyzet alakul ki, és talán búcsút inthettek egymásnak. Ha meg akarod menteni a kapcsolatodat, akkor engedékenyebbnek kellene lenned. Pénzügyeid jól alakulhatnak.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A házasságokban, régi párkapcsolatokban feszült pillanatokat élhettek át. Talán még a tányérok is alacsonyabban repülhetnek. Szedd össze magad, próbálj meg hideg fejjel gondolkodni, így elkerülheted azt a helyzetet, amit nagyon nem szeretnél.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Még az is lehet, hogy a kollégáid között vannak olyanok, akik miatt az idegeid megfeszülhetnek. De az is előfordulhat, hogy olyan dolog csúszhat ki a szádon, aminek nagyon nem kellene, mert ezzel csak önmagad alatt vághatod a fát.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Soha nem volt aktuálisabb a régi mondás, mint a mai napon: csak addig nyújtózz, ameddig a takaród ér. Hajlamossá válhatsz a pénzszórásra, különösen, ha a szeretett személyről van szó. Bírságveszélyes a nap, tartsd be a szabályokat!

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Még az is lehet, hogy olyan esemény következik be, amelynek hatására szeretnéd, ha se rokona, se ismerőse nem lennél senkinek! Szedd össze magad, és őrizd meg a nyugalmadat, így kerülheted el, hogy egy energiavámpír rabolja az energiáidat és beteggé tegyen.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Roppant balesetveszélyes ez a nap, légy óvatosabb, és indulj mindenhová korábban a megszokottnál. A szomszédoddal vagy a testvéreddel összeakaszthatod a bajszodat, és te húzhatod a rövidebbet. Ingatlanügylet bonyolítására viszont kiváló a nap.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ha pénzről van szó, akkor hajlamossá válhatsz a túlzott nagyvonalúságra, ami azt jelenti, hogy szórhatod a pénzt. Próbálj meg takarékoskodni, egy kicsit félretenni, mert a következő időben olyan kiadásaid lehetnek, amelyre most nem is gondolsz.

Halak
II. 19. – III. 20.

A munkában, megélhetésben történhetnek olyan dolgok, amelyek előtt döbbenten állhatsz. De az is lehet, hogy a felettesed olyasmivel állhat elő, amit a legvadabb álmaidban sem láttál. Érdemes idényjellegű munkát elvállalni!